Partnerkeuze (Liefde)

Op deze pagine staat een vraag en alle reeds gegeven antwoorden. Op deze pagina kunt u ook zelf een antwoord of reactie toevoegen. U kunt de vraag anoniem beantwoorden maar u mag ook een schuilnaam of echte naam gebruiken. Plaatsing van vragen en antwoorden zal na toetsing door de beheerder plaatsvinden. Deze redactionele toetsing is bedoeld om de integriteit van deze vraag en antwoord sectie te bewaken en de kwaliteit van vragen en antwoorden te controleren. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn voor beledigende, kwetsende of onzinnige reacties. De beheerder behoudt zich het recht voor stijl en taalfouten te corrigeren voor plaatsing en mag te allen tijde naar eigen goeddunken en zonder discussie achteraf, vragen of antwoorden weigeren.


2008-12-14 13:01:00
Snelheid van het beslissen van een vrouw
Ik heb gehoord dat een vrouw in nog geen seconde van een moment kan beslissen of hij/zij de ware is om:

- Het bed mee te delen,
- Trouwen?
- Relatie mee aan te gaan?
- Vader te worden

Is dit waar? wat is de theorie hierover? is het broodje aap?
graag hierover iets meer informatie

Groetjes Richard
Antwoorden en reacties
2008-12-14 13:01:00
Wat ik begrepen heb is dit iets dat elk mens zowel mannen als vrouwen intuitief weten als ze iemand ontmoeten. Er schijnt een soort liefdesmal te bestaan waarmee in hele korte tijd een beslissing genomen wordt in de hersenen of dit een goede partner is.

vriendelijke groet, Hein Pragt
2012-09-24 20:28:00
Tja, anderzijds is het dan weer vreemd dat velen na onbepaalde tijd daar plots ander gaan over denken.....Fred
(4032) Reactie van een bezoeker van de site!
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).