Partnerkeuze


03 - Liefde »  -  Partnerkeuze »
2008-12-14 13:01:00
Snelheid van het beslissen van een vrouw
Ik heb gehoord dat een vrouw in nog geen seconde van een moment kan beslissen of hij/zij de ware is om: - Het bed mee te delen, - Trouwen? - Relatie mee aan te gaan? - Vader te worden Is dit waar? wat is de theorie hierover? is het broodje aap? graag hierover iets meer informatie Groetjes Richard
Reageren!

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2008-12-14 13:01:00
Wat ik begrepen heb is dit iets dat elk mens zowel mannen als vrouwen intuitief weten als ze iemand ontmoeten. Er schijnt een soort liefdesmal te bestaan waarmee in hele korte tijd een beslissing genomen wordt in de hersenen of dit een goede partner is.

vriendelijke groet, Hein Pragt
2012-09-24 20:28:00
Tja, anderzijds is het dan weer vreemd dat velen na onbepaalde tijd daar plots ander gaan over denken.....Fred
(4032) Reactie van een bezoeker van de site!
Reageren!
Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).