Vragen over Jaloezie in de liefde (Liefde)

Op deze pagine staat een archief van een vraag en alle reeds gegeven antwoorden. Deze vraag en antwoord sectie is niet meer actief maar staat nog op de website om te kunnen lezen. U kunt niet meer actief deelnemen en geen nieuwe vragen of anntwoorden toevoegen.


2008-12-14 12:49:00
Ik mag mijn kinderen niet meer zien van vriendin
hoi ik heb een nieuwe vriendin leren kennen zij is 23 ik al 35.
ik heb drie kinderen uit vorige relatie, in het begin leek ze mij kids te accepteren maar dat is nu anders. Zij is zwanger van mij geweest, zij heeft een abortus laten doen omdat het beter leek gezien haar toekomst en cariere.
Zij kan er niet meer tegen als ik de kinderen bel of als de kinderen op weekend bezoek moet komen. Ik hou van haar maar de eisen die stelt wordt mij teveel, ze vind dat ik de kinderen niet meer moet zien, of heel weinig een keer per jaar.
ik denk dat ze ziekelijk jaloers is geworden en weet niet wat ik hiermee aan moet....

Wie help mij met goede advies

Ga naar het onderwerp op deze website »

Antwoorden en reacties
2008-12-14 12:49:00
Stel uw vriendin voor om hier samen hulp voor te zoeken en wanneer zij dit niet wil en zichzelf tussen u en de kinderen plaatst denk ik dat u beter de relatie kunt verbreken. Uw kinderen zijn uw bloedverwanten en het is onredelijk en niet "menselijk" om iemand zijn kinderen te ontnemen.
(1426) Reactie van een bezoeker van de site!
2009-07-23 17:15:00
Dat zij de kinderen niet wilt zien is haar probleem. Ik vind het eerlijk gezegd zwak als u hier aan toe geeft! Wees een man en vader en investeer in je kinderen!
(2032) Reactie van een bezoeker van de site!

Etiquette op deze vraag en antwoord pagina's

Deze vraag en antwoord pagina's zijn een eenvoudige vorm van een forum, u kunt vragen stellen, reageren op anderen en de beheerder van deze website beantwoord zelf ook vragen. Om te zorgen dat de kwaliteit een beetje op peil blijft zijn er aan aantal aanbevelingen die ik graag wil doen aan de mensen die hier willen reageren. Voordat u uw vraag op een plaatst wilt u dan eerst even controleren of deze vraag al niet eens is gesteld, dubbele onderwerpen zijn wat vervelend. Probeer bij het onderwerp te blijven en niet "off topic" te gaan. Typ niet in HOOFDLETTERS, wanneer u dit doet, zal het lijken alsof u schreeuwt. Probeer cynisme en sarcasme zoveel mogelijk te vermijden, niet iedereen begrijpt dit altijd. U mag het met elkaar oneens zijn maar probeer een beetje respect te blijven tonen tegenover de ander.

Probeer geen onzin te plaatsen of misinformatie, dit zal bij de controle voor plaatsing al zoveel mogelijk worden weggehaald maar voorkomen is beter. Probeer een beetje kort en bondig te schrijven en gebruik alstublieft leestekens en afgesloten regels in uw tekst. De beheerder zal berichten enigszins formatteren maar u kunt de beheerder hierdoor veel werk besparen. Controleer ook even de meest recente opmerkingen voordat u op een oudere opmerking reageert, aangezien het probleem mogelijk al is opgelost of de meningen zijn gewijzigd. En natuurlijk is vloeken, vulgaire taal en schelden niet toegestaan, deze berichten zullen ook niet geplaatst worden. Het is de bedoeling om kennis en ervaring te delen, hou dit ook in uw achterhoofd wanneer u wilt reageren.

Acute (psychische) problemen hulplijnen.

Wanneer u een acuut ernstig probleem heeft dan zult u waarschijnlijk het antwoord niet vinden op deze website. Er zijn echter een aantal gespecialiseerde websites en telefoonnummers die meestal dag en nacht te bereiken zijn voor mensen met acute ernstige problemen. Ik zal deze lijst proberen zo goed als mogelijk uit te breiden.
Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (heinpragt@outlook.com).