Jaloezie in de liefde


03 - Liefde »  -  Jaloezie in de liefde »
2008-12-14 12:49:00
Ik mag mijn kinderen niet meer zien van vriendin
hoi ik heb een nieuwe vriendin leren kennen zij is 23 ik al 35. ik heb drie kinderen uit vorige relatie, in het begin leek ze mij kids te accepteren maar dat is nu anders. Zij is zwanger van mij geweest, zij heeft een abortus laten doen omdat het beter leek gezien haar toekomst en cariere. Zij kan er niet meer tegen als ik de kinderen bel of als de kinderen op weekend bezoek moet komen. Ik hou van haar maar de eisen die stelt wordt mij teveel, ze vind dat ik de kinderen niet meer moet zien, of heel weinig een keer per jaar. ik denk dat ze ziekelijk jaloers is geworden en weet niet wat ik hiermee aan moet.... Wie help mij met goede advies

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2008-12-14 12:49:00
Stel uw vriendin voor om hier samen hulp voor te zoeken en wanneer zij dit niet wil en zichzelf tussen u en de kinderen plaatst denk ik dat u beter de relatie kunt verbreken. Uw kinderen zijn uw bloedverwanten en het is onredelijk en niet "menselijk" om iemand zijn kinderen te ontnemen.
(1426) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2009-07-23 17:15:00
Dat zij de kinderen niet wilt zien is haar probleem. Ik vind het eerlijk gezegd zwak als u hier aan toe geeft! Wees een man en vader en investeer in je kinderen!
(2032) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).