Jaloezie in de liefde


03 - Liefde »  -  Jaloezie in de liefde »
2008-12-14 12:49:00
Ik mag mijn kinderen niet meer zien van vriendin
hoi ik heb een nieuwe vriendin leren kennen zij is 23 ik al 35. ik heb drie kinderen uit vorige relatie, in het begin leek ze mij kids te accepteren maar dat is nu anders. Zij is zwanger van mij geweest, zij heeft een abortus laten doen omdat het beter leek gezien haar toekomst en cariere. Zij kan er niet meer tegen als ik de kinderen bel of als de kinderen op weekend bezoek moet komen. Ik hou van haar maar de eisen die stelt wordt mij teveel, ze vind dat ik de kinderen niet meer moet zien, of heel weinig een keer per jaar. ik denk dat ze ziekelijk jaloers is geworden en weet niet wat ik hiermee aan moet.... Wie help mij met goede advies

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren / respond!

Antwoorden / Answers
2008-12-14 12:49:00
Stel uw vriendin voor om hier samen hulp voor te zoeken en wanneer zij dit niet wil en zichzelf tussen u en de kinderen plaatst denk ik dat u beter de relatie kunt verbreken. Uw kinderen zijn uw bloedverwanten en het is onredelijk en niet "menselijk" om iemand zijn kinderen te ontnemen.
(1426) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2009-07-23 17:15:00
Dat zij de kinderen niet wilt zien is haar probleem. Ik vind het eerlijk gezegd zwak als u hier aan toe geeft! Wees een man en vader en investeer in je kinderen!
(2032) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren / respond!

Disclaimer.

Hoewel de heer Hein Pragt de informatie beschikbaar op deze pagina met grote zorg samenstelt, sluit de heer Pragt alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die, in welke vorm dan ook, via zijn site wordt aangeboden. Het opnemen van een afbeelding of verwijzing is uitsluitend bedoeld als een mogelijke bron van informatie voor de bezoeker en mag op generlei wijze als instemming, goedkeuring of afkeuring worden uitgelegd, noch kunnen daaraan rechten worden ontleend.
Op de artikelen van de heer Pragt op deze Internetsite rust auteursrecht. Overname van informatie (tekst en afbeeldingen) is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Voor vragen over copyright en het gebruik van de informatie op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Dit is mijn