Vragen over Jaloezie in de liefde (Liefde)

Op deze pagine staat een archief van een vraag en alle reeds gegeven antwoorden. Deze vraag en antwoord sectie is niet meer actief maar staat nog op de website om te kunnen lezen. U kunt niet meer actief deelnemen en geen nieuwe vragen of anntwoorden toevoegen.


2008-09-02 14:59:00
wat is de reden?
Ik heb een vraag waar ik zelf dus niet uitkom. Een man wijst me af omdat hij al 3 jaar een vriendin heeft. Hij heeft ook gezegd dat ik niets voor hem beteken. Maar als ik aandacht krijg van andere mannen wordt hij strontjaloers en maakt hij constant kutopmerkingen en gaat hij me erover uithoren. Het houdt hem zo enorm bezig. Hij heeft zelfs een aantal dagen elke keer 4 uur in de trein gezeten om naar mij toe te komen gelijk nadat ik hem verteld had dat ik iemand anders leuk vond, met altijd een of ander lomp excuus (ik ben er namelijk later achter gekomen dat hij het gewoon verzonnen had). Is dit een teken van verliefdheid die hij gewoon niet kan toegeven omdat hij een relatie heeft? of bestaan er op deze aardkloot gewoon serieus van die ziekelijk dominante mannen die de macht over je willen hebben om zichzelf beter te voelen? Dat hij dus helemaal geen zak om mij geeft? Wel raar toch? hij maakt het niet uit met zn vriendin maar ik mag geen kant op van hem. Aan de ene kant kan ik gewoon echt niet geloven dat je zoveel moeite doet voor me als ik helemaal niks voor hem beteken. of is dit naief?

ps ik wil er echt geen info over omdat ik dan een relatie kan gaan verpesten, maar ik ben er alleen erg verward over en wil het gewoon afsluiten.

xxx

Ga naar het onderwerp op deze website »

Antwoorden en reacties
2008-09-02 14:59:00
Ja dit soort zieke geesten bestaan,heeft met macht te maken ,los laten die handel!!!!
Is trouwens heel moeilijk ,maar er zijn geen tekens van verliefdheid ,je bent het of je bent het niet .
(1147) Reactie van een bezoeker van de site!
2008-09-15 13:34:00
Gewoon een punt achter zetten....
ALS hij je zou willen, moet ie maar bij je komen wanneer hij weg is bij zijn vriendin.
Zolang hij bij haar is, kan jij doen en laten wat je wil, daar heeft hij NIKS mee te maken....

Zulke mannen bestaan, ik heb er ooit zelf 1 gehad....
Hij woonde samen, na een maand was ik naar de bioscoop geweest met een Vriend van me, dat vertelde ik hem. Toen brak de hel los!! HIJ was echt WOEDEND, en dat terwijl hij er nooit was....Logisch hij woonde samen.
Hij verwachte van mij dat ik altijd thuis was als hij (onaangekondigd) lang kwam, het werd zelf zo erg, dat hij wilde dat ik geen enkele man meer recht in de ogen aan keek. Want ik zou ze verleidelijk aan kijken..
En ik....Deed alles wat hij wilde, hij belde me elke 15min, om te vragen wat ik deed en met wie.Ik zat op een gegeven moment alleen nog maar thuis....en ging alleen de deur maar uit om boodschappen te doen, of als hij me op kwam halen om even samen te kunnen zijn....

Ik was een emotioneel wrak toen ik hem leerde kennen, en had vlak voor ik hem leerde kennen mezelf op een wacht lijst laten zetten voor therapie...Die was ik onder tussen gestart....Door de therapie besefte ik hoe slecht hij voor me was, hij kon er nie tegen, dat ik sterker werd, kon meniet meer aan...ik vocht tterug want ik wilde en stuk van mijn vrijheid terug, hij begon me toen niet alleen meer Geestelijk te mishandelen, maar ook fysiek....De eerste keren praate ik het voor mezelf nog goed, hij bedoelde het niet zo, ik was niet lief tegen hem geweest....Maar na dat ik een keer het bloed aan mijn muur zag en zelf als een vaat doek op de trap lag....was dat voor mij de druppel.
Mijn geest was inmiddels sterker dan de zijne, hij kon mij niet meer overmeesteren dus begon mij fysiek te mishandelen, want zijn fysieke kracht was het enige dat groter was dan mijn....

Laat het bij jou niet zo ver komen, dump hem nu je nog kan, stel hij houdt echt van je....Dan komt ie wel bij je terug, wanneer hij gebroken heeft met zijn huidige relatie, wie weet...Hou jij dan ook nog van hem...Zo niet...dan was hij nooit de waare voor je....
(1184) Reactie van een bezoeker van de site!

Etiquette op deze vraag en antwoord pagina's

Deze vraag en antwoord pagina's zijn een eenvoudige vorm van een forum, u kunt vragen stellen, reageren op anderen en de beheerder van deze website beantwoord zelf ook vragen. Om te zorgen dat de kwaliteit een beetje op peil blijft zijn er aan aantal aanbevelingen die ik graag wil doen aan de mensen die hier willen reageren. Voordat u uw vraag op een plaatst wilt u dan eerst even controleren of deze vraag al niet eens is gesteld, dubbele onderwerpen zijn wat vervelend. Probeer bij het onderwerp te blijven en niet "off topic" te gaan. Typ niet in HOOFDLETTERS, wanneer u dit doet, zal het lijken alsof u schreeuwt. Probeer cynisme en sarcasme zoveel mogelijk te vermijden, niet iedereen begrijpt dit altijd. U mag het met elkaar oneens zijn maar probeer een beetje respect te blijven tonen tegenover de ander.

Probeer geen onzin te plaatsen of misinformatie, dit zal bij de controle voor plaatsing al zoveel mogelijk worden weggehaald maar voorkomen is beter. Probeer een beetje kort en bondig te schrijven en gebruik alstublieft leestekens en afgesloten regels in uw tekst. De beheerder zal berichten enigszins formatteren maar u kunt de beheerder hierdoor veel werk besparen. Controleer ook even de meest recente opmerkingen voordat u op een oudere opmerking reageert, aangezien het probleem mogelijk al is opgelost of de meningen zijn gewijzigd. En natuurlijk is vloeken, vulgaire taal en schelden niet toegestaan, deze berichten zullen ook niet geplaatst worden. Het is de bedoeling om kennis en ervaring te delen, hou dit ook in uw achterhoofd wanneer u wilt reageren.

Acute (psychische) problemen hulplijnen.

Wanneer u een acuut ernstig probleem heeft dan zult u waarschijnlijk het antwoord niet vinden op deze website. Er zijn echter een aantal gespecialiseerde websites en telefoonnummers die meestal dag en nacht te bereiken zijn voor mensen met acute ernstige problemen. Ik zal deze lijst proberen zo goed als mogelijk uit te breiden.
Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (heinpragt@outlook.com).