De website heinpragt.com is al sinds 1994 een begrip op het internet en is door de jaren heen uitgegroeid naar meer dan 330 themapagina's en een paar duizend bezoekers per dag. De website heeft drie hoofdonderwerpen: mens, cultuur en techniek.

Vriendschap algemeen


2008-06-27 16:10:00
Wat moet ik doen ( hij/zij is verliefd en ik ben bang om hem/haar kwijt te raken!?
Ik heb veel vrienden gehad van verschillden culturen en ben ze ook na hoog uit ander half jaar steeds kwijt geraakt. Ik heb nu vrienden van het andere geslacht en ook van mijn eigen geslacht. Alleen nu is er een probleem één van mijn vrienden van het ander geslacht is verliefd op iemand en ik weet niet waarom maar ik voel me hierdoor niet lekker. Geen jarloersie alleen meer bang dat ik hem/haar kwijt ga raken, omdat ik al zo veel vrienden heb kwijt geraakt iedere keer het verkeerde en veel heb mee gemaakt??!! Wat moet ik doen om dit te overleven.

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2008-06-27 16:10:00
Als je er echt mee zit, praat er dan met je vriend/vriendin over. hij/zij snapt jou vast wel. als hij/zij je laat vallen omdat hij/zij een vriend/vriendin heeft is het dus gen goede vriend/vriendin van jou. praat er gewoon over. als het echt een goede vriend/vriendin van je is. dan zal zij/hij jou nooit in de steek laten.
(1009) Reactie van een bezoeker van de site!
2008-10-16 22:29:00
ik heb hetzelfde meegemaakt.. en moet zeggen. 't beste wat je kan doen is: "EERLIJK ZIJN" zeggen waar je mee zit en altijd die persoon steunen!
(1260) Reactie van een bezoeker van de site!

Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).