Vriendschap algemeen


12 - Vriendschap »  -  Vriendschap algemeen »
2008-06-27 16:10:00
Wat moet ik doen ( hij/zij is verliefd en ik ben bang om hem/haar kwijt te raken!?
Ik heb veel vrienden gehad van verschillden culturen en ben ze ook na hoog uit ander half jaar steeds kwijt geraakt. Ik heb nu vrienden van het andere geslacht en ook van mijn eigen geslacht. Alleen nu is er een probleem één van mijn vrienden van het ander geslacht is verliefd op iemand en ik weet niet waarom maar ik voel me hierdoor niet lekker. Geen jarloersie alleen meer bang dat ik hem/haar kwijt ga raken, omdat ik al zo veel vrienden heb kwijt geraakt iedere keer het verkeerde en veel heb mee gemaakt??!! Wat moet ik doen om dit te overleven.

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren / respond!

Antwoorden / Answers
2008-06-27 16:10:00
Als je er echt mee zit, praat er dan met je vriend/vriendin over. hij/zij snapt jou vast wel. als hij/zij je laat vallen omdat hij/zij een vriend/vriendin heeft is het dus gen goede vriend/vriendin van jou. praat er gewoon over. als het echt een goede vriend/vriendin van je is. dan zal zij/hij jou nooit in de steek laten.
(1009) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2008-10-16 22:29:00
ik heb hetzelfde meegemaakt.. en moet zeggen. 't beste wat je kan doen is: "EERLIJK ZIJN" zeggen waar je mee zit en altijd die persoon steunen!
(1260) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren / respond!

Disclaimer.

Hoewel de heer Hein Pragt de informatie beschikbaar op deze pagina met grote zorg samenstelt, sluit de heer Pragt alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die, in welke vorm dan ook, via zijn site wordt aangeboden. Het opnemen van een afbeelding of verwijzing is uitsluitend bedoeld als een mogelijke bron van informatie voor de bezoeker en mag op generlei wijze als instemming, goedkeuring of afkeuring worden uitgelegd, noch kunnen daaraan rechten worden ontleend.
Op de artikelen van de heer Pragt op deze Internetsite rust auteursrecht. Overname van informatie (tekst en afbeeldingen) is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Voor vragen over copyright en het gebruik van de informatie op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Dit is mijn