Jaloezie in de liefde


03 - Liefde »  -  Jaloezie in de liefde »
2008-12-14 13:22:00
Niet jaloers
Mijn vriendin is totaal niet jaloers, en vind het ook leuk om met andere mannen contact te hebben. Toch zegt ze dat ik me hier niet druk over hoef te maken. Heeft ze nu gewoon gelijk. Of moet ik me zorgen maken over haar geflirt met andere mannen??

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren / respond!

Antwoorden / Answers
2008-12-14 13:22:00
Ik kan niet zeggen wat normaal is en wat niet. Ieder mens heeft zo zijn eigen gevoel hierbij en wanneer uw vriendin een redelijk "open" relatie wil dan moet u zichzelf gaan afvragen of u daar op de duur mee kunt leven. Zo niet dan moet u dit bespreekbaar maken, wil uw vriendin koste wat het kost blijven flirten wanneer u dit een onveilig gevoel geeft dan is het verstandig om niet door te gaan met deze relatie. Zeker in het opzicht van de vrijheden die men elkaar gunt en de behoefte aan veiligheid die men wil voelen in een relatie moet een beetje overeenkomen anders kan dit tot zeer ongelukkige gevoelens leiden.

vriendelijke groet, Hein Pragt
Reageren / respond!

Disclaimer.

Hoewel de heer Hein Pragt de informatie beschikbaar op deze pagina met grote zorg samenstelt, sluit de heer Pragt alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die, in welke vorm dan ook, via zijn site wordt aangeboden. Het opnemen van een afbeelding of verwijzing is uitsluitend bedoeld als een mogelijke bron van informatie voor de bezoeker en mag op generlei wijze als instemming, goedkeuring of afkeuring worden uitgelegd, noch kunnen daaraan rechten worden ontleend.
Op de artikelen van de heer Pragt op deze Internetsite rust auteursrecht. Overname van informatie (tekst en afbeeldingen) is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Voor vragen over copyright en het gebruik van de informatie op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Dit is mijn