Jaloezie in de liefde


03 - Liefde »  -  Jaloezie in de liefde »
2008-12-14 13:22:00
Niet jaloers
Mijn vriendin is totaal niet jaloers, en vind het ook leuk om met andere mannen contact te hebben. Toch zegt ze dat ik me hier niet druk over hoef te maken. Heeft ze nu gewoon gelijk. Of moet ik me zorgen maken over haar geflirt met andere mannen??

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2008-12-14 13:22:00
Ik kan niet zeggen wat normaal is en wat niet. Ieder mens heeft zo zijn eigen gevoel hierbij en wanneer uw vriendin een redelijk "open" relatie wil dan moet u zichzelf gaan afvragen of u daar op de duur mee kunt leven. Zo niet dan moet u dit bespreekbaar maken, wil uw vriendin koste wat het kost blijven flirten wanneer u dit een onveilig gevoel geeft dan is het verstandig om niet door te gaan met deze relatie. Zeker in het opzicht van de vrijheden die men elkaar gunt en de behoefte aan veiligheid die men wil voelen in een relatie moet een beetje overeenkomen anders kan dit tot zeer ongelukkige gevoelens leiden.

vriendelijke groet, Hein Pragt
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).