Foute mannen en vrouwen


03 - Liefde »  -  Foute mannen en vrouwen »
2008-06-11 14:31:00
Hoe wordt je verliefd?
Ik wil verliefd worden op een jongen die ik heel leuk vind, kan ik daar wat aan doen?

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2008-06-11 14:31:00
nee, maar wat je wel kan doen is hem beter leren kennen en dan het gevoel afwachten want verliefd zijn is een blinde plek in je hoofd waar door je niet ziet óf het wel de jongen is die JIJ! leuk vind, is het echt een hele leuke jongen dan komen die gevoelens die jij wil vanzelf, maar denk eraan dat het van beide kanten komt, echte liefde groeit.
(844) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2018-02-21 12:03:00
ik ben iets verliefd geworden op een bouwvakker ,hoe dat kan geen idee ,ja vind hem aardig oke leuk uiterlijk spontaan verder ken ik hem niet .en toch heb ik een vlinder in de maag . weet dat het uiteraard niet wedersijds is en gelukkig maar . hopelijk gaat de vlinder gauw weer weg . kan hem wel zeggen maar ja wat heeft hij er aan he .
(8721) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).