Liefdesverdriet (Liefde)

Op deze pagine staat een vraag en alle reeds gegeven antwoorden. Op deze pagina kunt u ook zelf een antwoord of reactie toevoegen. U kunt de vraag anoniem beantwoorden maar u mag ook een schuilnaam of echte naam gebruiken. Plaatsing van vragen en antwoorden zal na toetsing door de beheerder plaatsvinden. Deze redactionele toetsing is bedoeld om de integriteit van deze vraag en antwoord sectie te bewaken en de kwaliteit van vragen en antwoorden te controleren. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn voor beledigende, kwetsende of onzinnige reacties. De beheerder behoudt zich het recht voor stijl en taalfouten te corrigeren voor plaatsing en mag te allen tijde naar eigen goeddunken en zonder discussie achteraf, vragen of antwoorden weigeren.


2008-04-29 18:58:00
Waarom wil iemand de liefde verbreken?
kijk ik heb een lief en een vriendin wil het uit maken tussen mij en mijn lief en dat wil ik niet want ik krijg liefdesverdriet en ik weet niet hoe ik het niet kan latten uit maken? weet iemand mij te helpen

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2008-04-29 18:58:00
Liefde kan je niet dwingen helaas. als je vriendin het uit wilt maken dan is ze er al een tijdje mee bezig, dit gaat niet van de een op de andere dag.
maar als jullie voor elkaar bestemd zijn zullen jullie weer bij elkaar komen.
Sterkte ermee
(614) Reactie van een bezoeker van de site!
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).