Liefdesverdriet


03 - Liefde »  -  Liefdesverdriet »
2008-04-29 18:58:00
Waarom wil iemand de liefde verbreken?
kijk ik heb een lief en een vriendin wil het uit maken tussen mij en mijn lief en dat wil ik niet want ik krijg liefdesverdriet en ik weet niet hoe ik het niet kan latten uit maken? weet iemand mij te helpen

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2008-04-29 18:58:00
Liefde kan je niet dwingen helaas. als je vriendin het uit wilt maken dan is ze er al een tijdje mee bezig, dit gaat niet van de een op de andere dag.
maar als jullie voor elkaar bestemd zijn zullen jullie weer bij elkaar komen.
Sterkte ermee
(614) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).