De website heinpragt.com is al sinds 1994 een begrip op het internet en is door de jaren heen uitgegroeid naar meer dan 330 themapagina's en een paar duizend bezoekers per dag. De website heeft drie hoofdonderwerpen: mens, cultuur en techniek.

De ex partner


2019-08-08 19:49:00
Gaat over sx met ex
Heb een nieuwe vriend het is nog in het begin stadium nu geeft hij aan dat ik dezelfde sks met hem moet hebben als dat hij met zijn laatste ex had, hier heb ik dus echt geen zin in, alleen het feit al dat hij zijn vorige sksleven met zijn ex in onze relatie brengt vind ik erg vreemd.

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2019-08-08 19:49:00
En bye bye nieuwe vriend, Wat een rare snuiter. Dit doe je echt niet in een nieuwe relatie. Was dan bij je ex gebleven. En als de ex het uit heeft gemaakt, dan mist hij haar en zoekt hij haar in jou. Da ben je niets meer dan een plaatsvervanger die hij wil modelleren naar het beeld van zijn ex. Wegwezen bij deze gast.
(9436) Reactie van een bezoeker van de site!

Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).