Licht autisme


09 - Denkwerk »  -  Licht autisme »
2019-02-28 11:10:00
Reacties op de pagina over licht autisme.
Hier kunt u reageren, vragen stellen of beantwoorden over het onderwerp licht of milde vorm van autisme. Reacties zullen (meestal dezelfde dag) pas na goedkeuring geplaatst worden. Vriendelijke groet, Hein Pragt .
Reageren / respond!

Antwoorden / Answers
2019-02-28 11:10:00
Hallo Hein, ik herken veel in wat je schrijft, ik denk zelf ook al jaren dat ik licht autistisch ben. Ik ben het helemaal eens met het niet te zien als persoonlijkheidsstoornis maar als persoonlijkheidskenmerk. Anders klinkt het gelijk alsof je psychisch gestoord bent en dat is zeker niet het geval. Ik ben ook benieuwd hoe jij denkt dat het invloed heeft op liefdesrelaties, daar vind ik niet zoveel over terug. Maar ik heb nog genoeg andere dingen te lezen op deze site want we hebben veel dezelfde interesses.
Groet, JvP
(9291) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2019-02-28 11:17:00
Hallo Jvp, bedankt voor je reactie, dit is de eerste versie van de pagina, ik ga het nog aanvullen wanneer ik nieuwe inspiratie heb. Het onderwerp (licht) autisme en relaties denk ik ook nog over na, maar het is altijd lastig om te herkennen welke dingen veroorzaakt worden door een licht vorm van autisme en welke dingen aan andere persoonlijkheidskenmerken liggen. Ik ga daar zeker nog over schrijven.
Vriendelijke groet,
Hein Pragt
Reageren / respond!

Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).