Nieuw samengestelde gezinnen


23 - Echtscheiding info »  -  Nieuw samengestelde gezinnen »
2018-11-26 08:33:00
Kleindochters niet bij uitvaart oma uitgenodigd, want geen familie
Mijn kleindochters van 11 en 15 jaar worden niet op de uitvaart van hun stiefoma uitgenodigd. Ze kennen elkaar al drie jaar en hoewel de familie zeer formeel is hadden ze een goed contact. Mijn dochter is er zeer verdrietig over. Wat te doen, moet ook zij niet gaan?

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2018-11-26 08:33:00
Ik zou toch even overleggen, een uitvaart is een moment om afscheid te nemen van iemand die je dierbaar was en om mensen die de overledenen dierbaar waren de kans te geven om afscheid te nemen. Het is zeker geen moment om familieproblemen te laten gelden. Meestal staat een uitvaart ook in de krant als uitnodiging voor een ieder die afscheid wil nemen uit te nodigen. Dus zo strikt is het meestal niet. Ik hoop dat u een goede oplossing zult vinden.
Vriendelijke groet,
Hein Pragt
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).