De website heinpragt.com is al sinds 1994 een begrip op het internet en is door de jaren heen uitgegroeid naar meer dan 330 themapagina's en een paar duizend bezoekers per dag. De website heeft drie hoofdonderwerpen: mens, cultuur en techniek.

Nieuw samengestelde gezinnen


2018-11-26 08:33:00
Kleindochters niet bij uitvaart oma uitgenodigd, want geen familie
Mijn kleindochters van 11 en 15 jaar worden niet op de uitvaart van hun stiefoma uitgenodigd. Ze kennen elkaar al drie jaar en hoewel de familie zeer formeel is hadden ze een goed contact. Mijn dochter is er zeer verdrietig over. Wat te doen, moet ook zij niet gaan?
Antwoorden en reacties
2018-11-26 08:33:00
Ik zou toch even overleggen, een uitvaart is een moment om afscheid te nemen van iemand die je dierbaar was en om mensen die de overledenen dierbaar waren de kans te geven om afscheid te nemen. Het is zeker geen moment om familieproblemen te laten gelden. Meestal staat een uitvaart ook in de krant als uitnodiging voor een ieder die afscheid wil nemen uit te nodigen. Dus zo strikt is het meestal niet. Ik hoop dat u een goede oplossing zult vinden.
Vriendelijke groet,
Hein Pragt

Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).