Partnerkeuze


03 - Liefde »  -  Partnerkeuze »
2018-11-04 12:31:00
Ik begrijp deze vrouwen niet
Ik ben een man van net over de veertig en ik heb mijn hele leven al meer vriendinnen dan vrienden. Ik ben ook altijd een vriend en bijna nooit een minnaar want als het op een luisterend en begripvol oor aankomt ben ik altijd te vinden, maar wanneer het op een minnaar aankomt gaan ze altijd weer naar de klootzakken die ze misbruiken, mishandelen en besodemieteren en dan komen ze bij mij weer uithuilen. Telkens waarschuw ik ze dat ze de verkeerde mannen uitzoeken, maar ze trekken telkens weer naar deze mannen toe. En ik ben dan een lieve, begripvolle man die al jarenlang geen liefdespartner meer kan vinden. Soms heb ik mijn buik er een beetje vol van en denk ik dat ik ook maar een beetje meer de ego´stische klootzak moet uithangen om aan een vrouw te komen, maar dit idee staat me heel erg tegen. Waarom vallen veel vrouwen toch op die klootzakken terwijl er best veel leuke lieve mannen rondlopen. Ik vraag het wel eens en ik krijg er geen goed antwoord op. Wie weet kan hier iemand mij dit uitleggen. Groet, H.
Reageren!

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2018-11-04 12:31:00
Je bent niet de enige, er zijn psychologische verklaringen waarom vrouwen op "foute" mannen vallen maar ik begrijp het vaak ook niet. Ik heb in mijn leven vaak meegemaakt dat vrouwen, wie weet toch onbewust, vallen op sterke dominante en foute mannen. Wanneer de verliefdheid dan voorbij is en de relatie beklemmend begint te worden, zijn ze vaak al gebonden en kunnen ze amper nog terug. Zo heb ik zelf meegemaakt dat een vriendin wiens vader zeer dominant was en losse handjes had, toch in haar leven dezelfde soort mannen zocht die haar dus keer op keer weer mishandelden. Op een of andere wijze was het dominante en losse handjes (onbewust) vertrouwd voor haar. Ook ik heb in het verleden gemerkt dat veel vrouwen op de spannende stoere man vallen en niet op de lieve aanhankelijke man. De lieve man is goed als vriend, de stoere spannende man als minnaar, waarna ze kunnen uithuilen bij hun vriend. Wat mij vaak verbaast is de mate waarin vrouwen zich soms omlaag laten halen en in mijn ogen zichzelf laten vernederen in een relatie. Mijn advies is dan vaak "jij bent het waard om niet zo behandeld te worden, en zolang jij jezelf niet genoeg waard vindt, zal dit blijven geburen, omdat jij het toelaat". Kies voor jezelf en je eigenwaarde... Soms werkt het.
Maar om eerlijk te zijn hoop ik dat een vrouw eens kan vertellen hoe zij dit ziet / of zag.
Vriendelijke groet, Hein Pragt .
2018-11-05 13:15:00
Weet je wat het is; zachtaardige mannen zijn inde eerste instantie fijn in de omgang maar uiteindelijk zijn ze beklemmender dat "ruige"mannen. Die denken alleen aan zichzelf waardoor ik niet voortdurend opgezadeld wordt met goedbedoelde adviezen over de inrichting van mijn huis (een app met CV afstelling is echt veel zuiniger , hoor. Zal ik het voor je installeren. NEE!!!), de manier hoe ik mijn afwasmachine inricht ( je kan beter de kopjes zus en zo zetten want zo spoelen ze echt niet goed schoon) of hoe ik mijn huis schoonmaak of TV installeer, niet namelijk. Misschien ben ik de verkeerde zachtaardige mannen tegengekomen maar uiteindelijk blijken het allemaal dwingelanden te zijn die het alleen maar op een zalvende toon kunnen vertellen. Dan liever een onbehouwen beer waar ik overigens niet mee wil zeggen dat het meteen een beer van een kerel met een alcoholprobleem en losse handjes moet zijn.
(9220) Reactie van een bezoeker van de site!
2018-11-05 15:36:00
Er zijn ook mannen die altijd op foute vrouwen vallen. Dezelfde vraag zou je dus ook aan die mannen kunnen stellen. De gender is anders maar het principe hetzelfde.
(9221) Reactie van een bezoeker van de site!
2018-11-05 22:05:00
Mannen die zachtaardige dwingelanden zijn, dat zijn geen echt zachtaardige mannen. Dat soort vrouwen ben ik ook wel eens tegengekomen, erg irritant. Ik ben ook wel op verkeerde vrouwen gevallen, ik ben nogal gevoelig voor de redder in nood te spelen, dus een vrouw te willen redden als ze hulpeloos of in nood lijkt te zijn. Vaak was dit gedrag van de vrouw een vorm van manipuleren en de zin krijgen, maar ja daar kwam ik pas later achter. Ik ben ook wel meer dan eens gevallen op ADD en ADHD vrouwen omdat ze zo speels en spontaan zijn, waarna ik er na een tijdje best moeite kreeg met soms wat onverantwoordelijk gedrag van hun kant. Ik heb van alle relaties wat geleerd en zal niet zo snel meer in eenzelfde valkuil vallen. Maar dat maakt het vinden van een leuke partner ook wel moeilijker.
Vriendelijke groet, Hein Pragt
2019-01-19 01:18:00
Ik ben een vrouw die valt op mannen die bij mij verwondering oproepen. Een theekransje gaat mij op den duur vervelen als het alleen daarbij blijft. Zelf val ik op mannen die ruwe bolster blanke pit zijn. Waarom? Het idee dat je de enige vrouw op aarde bent voor hem, waarvoor hij zijn ruwe bolster jas wil uit doen. Zulke mannen zijn speciaal, omdat alleen jij die liefde kent van hen. Ze zijn ondoorgrondelijk en daardoor spannend. Waarom in een scootmobiel de wereld verkennen, als je ook voor een Ferrari kan gaan? Ik wil een man die mij meeneemt op avontuur. Die de wereld wil laten weten dat hij met mij gezien wil worden. Mocht hij daarbij fantastisch kunnen communiceren zoals wij vrouwen onder elkaar, dan is het in combinatie een prÚ. Want waar ik geen zin in heb is een man die thuis mijn rol als vrouw inneemt, zodat ik of niks meer te doen heb (de buitenwereld verklaart deze vrouwen als lui) of uit noodzaak zelf maar de vuilnisbak buiten zet en het huis winterklaar maak (dan denkt de buitenwereld weer dat manlief getrouwd is met een dominantje die het wel ff beter weet).
Kortom, je bent een leuke vriend maar voor mij geen relatiemateriaal omdat ik je zeer waarschijnlijk te saai zal vinden voor een potje lekkere sx. Of ik raak ge´rriteerd door je vrouwelijke gedrag, want je laat me maar over je heen lopen en ik praat als roepende in de woestijn. Dat is een zeer frustrerend bestaan kan ik je zeggen.
N.B. Hetgeen hierboven zijn uiteraard aannames over jouw gedrag, misschien dat je zo niet bent. Wat ik beschrijf is hoe ik als vrouw dergelijk gedrag van mannen ervaar en wat dat in me oproept. Uiteindelijk, ja ook vrouwen, heb je behoefte aan intimiteit en zal je haar lusten moeten zien op te wekken. Ik ken geen vrouwen die door een theekransje alleen, de rest van hun huwelijk, op intieme fysieke plekken dusdanig in de stemming geraken dat ze spontaan met de man de liefde gaan bedrijven. De keyword is toespelingen en messing with her mind is all you need to make her interested in you. Daarna rustig opbouwen en initiatieven nemen. Het behouden van vrouwen vergt tijd, inspanning en vooral moeite om haar in daden jouw liefde te geven. Vrouwen willen nou eenmaal een man die krachtig blijft en haar bescherming biedt. Om tot slot terug te komen op mijn opmerking dat over lust gaat: laat je mij uit jezelf alle hoeken van de kamer zien en gaan we erop los, of vraag je me of ik vind dat je het zo goed doet... In het laatste geval is het water direct afgesloten in mij, en ik word spontaan frigride.
(9258) Reactie van een bezoeker van de site!
Reageren!
Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).