Z80


32 - Techniek »  -  Z80 »
2019-04-07 21:06:00
Q & A Z80 page
Hier kunt u reageren op de Z80 pagina en Z80-workbench. Here you can reply to the Z80 page and Z80-workbench.

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2019-04-07 21:06:00
Ik gebruik met veel plezier deze workbench.
Paar kleine puntjes die voor mij lastig zijn:
1. Ik gebruik ZASM voor mijn Z80's en de syntax is net anders als uz80as. Omdat ook de directives anders zijn kan ik niet met 1 source werken. Is het mogelijk ook ZASM te ondersteunen?
2. De verschillende sub-windows in de UI zijn niet te resizen. Op de huidige grotere schermen zijn de code windows te smal en de terminal/hex-viewer te breed. Ook het lettertype vind ik zelf nogal klein en de code-window heeft geen mono-spaced font.
3. De code-editor werkt niet zo fijn en heeft wat kleine bugjes (soms Ctrl-A ipv A). Een file-based koppeling zou fijner zijn dan kun je je eigen editor kiezen. (Zodra je Assemble klikt, file opnieuw laden?)
4. Het zou helemaal mooi zijn als de porten configureerbaar zijn, zodat je poort 0,1 en 2 kunt mappen naar eigen poorten :-)

Verder fijne tool!

Hartelijk dank

maurits@dijkens.com
(9330) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2019-04-09 20:52:00
Fijn om te horen, ik zal de punten meenemen als ik een nieuwe versie ga maken.
Vriendelijke groet, Hein Pragt
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).