Emotionele ontrouw


01 - Menswerk »  -  Emotionele ontrouw »
2018-01-11 15:49:00
Mijn vriend (65 jr) heeft 8 maanden e mail contact met een andere vrouw.
Mijn partner heeft 8 maanden gelegen een operatie ondergaan, in het ziekenhuis leerde hij op zaal een vrouw kennen die dezelfde operatie had ondergaan. Toen ik hem opzocht was zij al ontslagen ( dus voor verder herstel naar huis). Ik heb haar niet ontmoet. Daarna hebben zij met elkaar e mail contact onderhouden (soort lotgenoten) Enige tijd verder vertelde mijn vriend dat ze hem wil ontmoeten , hij zou dat ook leuk vinden. Ik heb gevraagd of hij mij benoemd heeft , hij heeft in het ziekenhuis gezegd dat hij een vriendin heeft daarna niet meer over mij gesproken. De laatste mail een gelukkig nieuw jaars wens van haar liet hij mij zien vanwege dat er een leuke kaart bijvoegd was. De aanhef was beste ( lieve ) en de kaart van 2 mensen die dansen. Voor mij voelt het niet zo goed , natuurlijk ga ik niets verbieden maar wil wel gevoel kunnen uiten. Wat zou u / jullie doen?

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2018-01-11 15:49:00
Wat je nu op dit forum schrijft, tegen hem zeggen. Dat het voor jou niet prettig voelt (en uitleggen waarom), dat je hem vanzelfsprekend niets verbiedt maar dat je het wel fijn vindt als hij nog een keer tegen die mevrouw zegt dat hij een goede relatie heeft met jou. Probeer bij dit gesprek zoveel mogelijk uit de emotie te blijven maar als twee volwassenen het gesprek te voeren. Blijf praten want alleen met goed communiceren blijft een relatie gezond.
(8607) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2018-01-17 10:09:00
Dank voor de reactie heb het besproken met mijn vriend hij wil rekening met mijn gevoelens.
(8634) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2018-05-21 11:22:00
Dat is mooi dat uw vriend rekening gaat houden met uw gevoelens.Ik ben 35 jaar getrouwd en mijn huwelijk staat op ploffen.Sinds een jaar is mijn man coach trainer bij een voetbalclub van onze pleegzoon hij ging dit aan ondanks hij wist dat ik het niet fijn vond om iedere week onze zaterdag daar voor op te offeren.tijdens een oudervergadering waarin hij zou vragen om iemand die het samen met hem kon doen zodat hij niet iedere zaterdag hoefde ,melde een moeder zich aan waarmee hij nu elke zaterdag samen coacht en samen training doet hij vraagt nooit aan mij of ik mee kom en deelt niets met mij over training en haar behalve als ik vragen stel.Ze appen elkaar om de dag veelal voetbal gerelateerd en ze belt hem soms en kletsen dan een uur
(8935) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).