Borderline en relaties


03 - Liefde »  -  Borderline en relaties »
2017-12-06 14:21:00
Moeder van een dochter met Borderline
Al jaren leven we in een spiraal. Dochter wil geen enkele hulp. Is niks mis met haar ligt altijd aan die ander. Sinds een tijdje geen contact meer met haar, ze verpest al jaren elke verjaardag oud en nieuw examenfeestje etc etc, Om onszelf mijn man en andere dochter te beschermen hebben we afstand genomen. Ze is volwassen maar het kan en mag niet zo zijn dat je kind voortdurend op je hart trapt. Is vreselijk moeilijk maar het is niet anders. Herkenbaar...

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2017-12-06 14:21:00
Ik zou je graag willen steunen in herkenbaarheid. Helaas is mijn dochter pas 10, dus geen idee of ze hetzelfde gaat ontwikkelen wat ik ook heb. Het lijkt me vreselijk als je je kind niet kunt bereiken en ze niet zelf in willen zien dat er iets mis is. Er is een grote crisis nodig voordat ze inzien dat hulp zoeken onvermijdelijk is.
Helaas.

Groet,
Richard
(8468) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).