De website heinpragt.com is al sinds 1994 een begrip op het internet en is door de jaren heen uitgegroeid naar meer dan 330 themapagina's en een paar duizend bezoekers per dag. De website heeft drie hoofdonderwerpen: mens, cultuur en techniek.

Borderline en relaties


2017-12-06 14:21:00
Moeder van een dochter met Borderline
Al jaren leven we in een spiraal. Dochter wil geen enkele hulp. Is niks mis met haar ligt altijd aan die ander. Sinds een tijdje geen contact meer met haar, ze verpest al jaren elke verjaardag oud en nieuw examenfeestje etc etc, Om onszelf mijn man en andere dochter te beschermen hebben we afstand genomen. Ze is volwassen maar het kan en mag niet zo zijn dat je kind voortdurend op je hart trapt. Is vreselijk moeilijk maar het is niet anders.

Herkenbaar...

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2017-12-06 14:21:00
Ik zou je graag willen steunen in herkenbaarheid. Helaas is mijn dochter pas 10, dus geen idee of ze hetzelfde gaat ontwikkelen wat ik ook heb. Het lijkt me vreselijk als je je kind niet kunt bereiken en ze niet zelf in willen zien dat er iets mis is. Er is een grote crisis nodig voordat ze inzien dat hulp zoeken onvermijdelijk is.
Helaas.

Groet,
Richard
(8468) Reactie van een bezoeker van de site!
2021-01-17 12:14:00
mijn zoon is getrouwd en heeft 2 dochters met een dame die borderline heeft. Ze is veel bevestigd in haar denkbeelden en schrijft zichzelf bovennatuurlijke krachten toe. Haar wil is wet. Hierbij is ze inmiddels ook succesvol als healer en schrijft boeken.
Haar eigen familie waarin tantes, ooms ,broer en zussen, moeder ziet ze niet meer . Ook wij als ouders, grootouders en broer hebben moeten wijken voor haar gaven.
Soms kan de psychiatrie met zijn etiketten deze zaken snapbaar maken en aan de kant van de bordeliner misschien iets van nederigheid ten opzichte van narcisme en naastenleed duiden aan deze geniale mensen.
(9598) Reactie van een bezoeker van de site!

Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).