Borderline en relaties


03 - Liefde »  -  Borderline en relaties »
2017-09-27 20:58:00
Kan een relatie terug komen met een bordeliner
Hoi. Mijn relatie is helaas abrupt ten.einde gekomen en als wijs erna uit dat zij een vorm van bordeliner heeft 7 punten terecht. Ze zal dit niet toegeven maar ik kan haar niet laten gaan nu ik dit weet . Maak me zorgen om haar . Ze is dus inprenciepe al weer met een ander begonnen maar dit is geen liefde dit is de pijn weg neu... . Ze heeft zoveel meegemaakt een echt zware rugzak. Voor mij is het wachten waard maar iedereen zegt dat ik aan mezelf moet denken Ok is mischien ook zo maar ik hou zo veel van haar. De vraag is dus nu je weet wel. Ze heeft heel haar verleden vernamen en weet een nieuwe circkel aan het maken waar ik het einde bijwijze al weet. Heeft iemand raad.???

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2017-09-27 20:58:00
Lees allereerst eens een groot deel van de 1974 reacties .. en vergelijk dit gedrag dan eens met haar gedrag. Misschien geeft het je ook het beeld dat je aan iets begint waar je misschien niet de kracht of de persoonlijkheid voor hebt. Op dit moment voel je alleen de pijn en elk wijs advies zal echt niet bij je binnenkomen .. in veel gevallen zal het een boodschap zijn die er op gericht is om het achter je te laten, omdat het vrij uitzichtloos is en dat is waarschijnlijk het laatste wat je wilt horen. Ik denk als ik achteraf terugkijk dan was voor mij persoonlijk het het beste geweest om helemaal niets meer van mij te laten horen. Dan was er waarschijnlijk eerder een reactie gekomen, omdat je niet datgene doet wat zij verwacht en eigenlijk misschien ook op hoopt omdat zij juist die aandachtsprikkel zoekt. Maar juist dat was het meest lastige om te doen.

Bij mij heeft het geleid tot een complete meltdown, niet meer werken, depressie, agressief, gevaarlijk, zelfmoordgedachten, compleet nieuwe emoties als leegte, pleinvrees, angsten, nachtmerries, huilbuien, dagenlang alleen maar in bed liggen, continu maar dan ook 12-24 uur per dag haar in mijn hoofd, alles herhalen, hoe het mis ging, wat ik nog kan doen ..pfff, nu ik me zoveel beter voel en de betovering verbroken is, kan ik al zelfs die gevoelens niet meer oproepen, terwijl ik ze een jaar lang gehad heb .. het is een gigantische lijdensweg geweest. Nu ben ik zelf ook borderline/narcist .. dus je bent nooit helemaal klaar en hierdoor was het effect bij mij natuurlijk ook vele malen groter dan bij een gezond persoon. Maar ik denk de beste tip die ik je kan geven ..

Geef haar de ruimte om je te missen .. komt het dan is het mooi. Komt het niet dan is zij te ziek om haar te kunnen helpen of wil zij niet veranderen. Je kunt haar natuurlijk wel een kaartje sturen rond de kerst of zo en vragen hoe het met haar gaat en dat je hoopt dat ze gelukkig is. Maar jaag er niet achteraan .. ik denk dat het averechts gaat uitpakken.

Sterkte en succes!
Richard
(8171) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2017-09-30 15:17:00
Ja hoor, ik weet wel rad maar dat is denk ik niet hetgeen je wilt horen. Je wilt waarschijnlijk raad hoe je met haar om kan gaan, haar kan helpen en haar tegemoet kan komen. Ze is immers ziek, dat is geconstateerd, en jij bent mogelijkerwijs een zorgzaam type. En zorgzame types laten niet iemand die ziek is niet aan hun lot over. Die wil je helpen. Maar deze ziekte veroorzaakt een gedrag waarin iemand zich niet wil laten helpen. O ja, het ene moment wel maar het volgende moment weer net zo gemakkelijk niet.
7punten op BPS? Daar zitten dus elementen van verslavingsgedrag op diverse vlakken in, afstoten/ aantrekken, manipulatief gedrag, zwart/wit denken, mogelijkerwijs zelfbeschadeging. Daar kan een leek iemand niet in helpen en al helemaal niet als je er een relatie mee hebt. Jij bent de pineut als zij op hol slaat (en daar zal jij heel vaak de aanleiding van zijn, overwegend zwaar onterecht. Zodat je op een gegeven moment zelf het idee krijgt dat je gek aan het worden bent) Mijn raad...alle contacten volledig verbreken via alle kanalen. Kut, zwaar pijnlijk maar wel het beste. Maar zoals Richard het al zo treffend weergeeft, zal dit waarschijnlijk niet de raad zijn waar je nu voor open staat. De kans is aanwezig dat je nu nog in het stadium zit dat "liefde op termijn alles oplost. "Als de liefde maar groot genoeg is, dan komen we hier wel uit"/ Als ik haar ziekte begrijp kan ik haar hierin ondersteunen", "zo'n grote liefde heb ik nog nooit gevoeld en iets wat zo goed voelt, kan gewoon niet slecht zijn"etc etc etc.
Dus de enige raad die ik je nu kan geven is: succes!
(8174) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).