3D Printen


32 - Techniek »  -  3D Printen »
2018-02-04 16:58:00
3D printen Veenendaal
Hier kunt u vragen stellen over 3D printen, reacties zullen pas na goedkeuring geplaatst worden.

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2018-02-04 16:58:00
Goedemiddag,

Ik heb een set oude stoelen waarvan de vloerglijders na 60 jaar gebroken zijn, zou u deze voor ons kunnen maken? Het gaat om de stoel (via google afbeeldingen is deze goed te vinden) en dan om de gebogen u-profiel vloerglijder/ dop die onder de 4 stoelpoten is bevestigd, deze zijn ruwweg 13cm x 3cm x 2,4cm. In totaal heb ik er 8 nodig. Graag hoor ik van u of printen mogelijk is en wat de kosten van printen zijn per vloerglijder? Alvast mijn hartelijke dank.

Groeten P. Savelkouls
(8681) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2018-02-04 17:31:00
Ik denk dat dit wel zal gaan, ik zal ze dan eerst even moeten ontwerpen in Freecad. Daarvoor zou ik een oud exemplaar moeten hebben om op te kunnen meten. Neemt u even contact op via de email dan kunnen we het bespreken.
Vriendelijke groet, Hein Pragt
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).