Lichter leven


14 - Persoonlijk »  -  Lichter leven »
2017-09-23 18:53:00
Reacties op de pagina over lichter leven.
Hier kunt u reageren of vragen stellen over het onderwerp lichter leven. Reacties zullen pas na goedkeuring geplaatst worden. Vriendelijke groet, Hein Pragt

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2017-09-23 18:53:00
Ik heb de tips toegepast en ik wil even zeggen dat het werkt. Ik ben gaan opruimen en heb heel veel spullen weggedaan, bij alles wat er wegging was er een soort van opluchting. En inderdaad stonden er veel dingen waar zware herinneringen aan zaten en bij het wegdoen daarvan viel ook het zware weg. Mijn kamer is nu leeg vergeleken met ervoor en het lucht echt op, ik voel me nu al lichter. De andere tips ga ik ook nog aan werken, bedankt voor deze tips.
(8169) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).