Vragen over Borderline en relaties (Liefde)

Op deze pagine staat een vraag en alle reeds gegeven antwoorden in het formaat van een forum. Op deze pagina kunt u ook zelf een antwoord of reactie toevoegen. U kunt de vraag anoniem beantwoorden maar u mag ook een schuilnaam of echte naam gebruiken. Plaatsing van vragen en antwoorden zal na toetsing door de beheerder plaatsvinden. Deze redactionele toetsing is bedoeld om de integriteit van deze vraag en antwoord sectie te bewaken en de kwaliteit van vragen en antwoorden te controleren. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn voor beledigende, kwetsende of onzinnige reacties. De beheerder behoudt zich het recht voor stijl en taalfouten te corrigeren voor plaatsing en mag te allen tijde naar eigen goeddunken en zonder discussie achteraf, vragen of antwoorden weigeren.


2017-04-22 00:34:00
Vriendin met borderline, 2 kinderen samen
Hallo, mijn vriendin heeft borderline en het kost me steeds meer moeite om daar mee om te gaan.
Zij heeft al hulp gezocht maar ik zou graag willen weten of er ook meetings zijn of iets dergelijks voor partners waarvan hun vriend of vriendin borderline heeft. Ik wil het proberen te begrijpen en besef dat ik daarvior ook zelf om hulp wil vragen. Weet iemand wat ik kan doen?

Groeten Rob

Ga naar het onderwerp op deze website »

Antwoorden en reacties
2017-04-22 00:34:00
Bel eens met lotgenotencontact van de stichting borderline.
Zij weten het vast wel ... En als je het antwoord hebt .. post het dan ook graag hier even. Er zullen vast wel meer mensen zijn die dit graag willen weten. Er is in ieder geval de landelijke bijeenkomst borderline .. maar die is in november. Misschien is er wel meer.
(7972) Reactie van een bezoeker van de site!
2017-05-10 16:34:00
Kreeg dit zojuist binnen van Stichting Borderline:

1 juli bijeenkomst voor ouders, broers, zussen, partners, kinderen van borderliners.

opgeven via publieksdag@stichtingborderline.nl .. zie de website.
(8000) Reactie van een bezoeker van de site!
2017-05-11 08:59:00
Op de site van stichting borderline (links) staat ook een soort van coachingstraject voor mensen die leven met iemand met borderline MET GGZ organiseert dit .. in september begint de cursus.
(8004) Reactie van een bezoeker van de site!

Etiquette op deze vraag en antwoord pagina's

Deze vraag en antwoord pagina's zijn een eenvoudige vorm van een forum, u kunt vragen stellen, reageren op anderen en de beheerder van deze website beantwoord zelf ook vragen. Om te zorgen dat de kwaliteit een beetje op peil blijft zijn er aan aantal aanbevelingen die ik graag wil doen aan de mensen die hier willen reageren. Voordat u uw vraag op een plaatst wilt u dan eerst even controleren of deze vraag al niet eens is gesteld, dubbele onderwerpen zijn wat vervelend. Probeer bij het onderwerp te blijven en niet "off topic" te gaan. Typ niet in HOOFDLETTERS, wanneer u dit doet, zal het lijken alsof u schreeuwt. Probeer cynisme en sarcasme zoveel mogelijk te vermijden, niet iedereen begrijpt dit altijd. U mag het met elkaar oneens zijn maar probeer een beetje respect te blijven tonen tegenover de ander.

Probeer geen onzin te plaatsen of misinformatie, dit zal bij de controle voor plaatsing al zoveel mogelijk worden weggehaald maar voorkomen is beter. Probeer een beetje kort en bondig te schrijven en gebruik alstublieft leestekens en afgesloten regels in uw tekst. De beheerder zal berichten enigszins formatteren maar u kunt de beheerder hierdoor veel werk besparen. Controleer ook even de meest recente opmerkingen voordat u op een oudere opmerking reageert, aangezien het probleem mogelijk al is opgelost of de meningen zijn gewijzigd. En natuurlijk is vloeken, vulgaire taal en schelden niet toegestaan, deze berichten zullen ook niet geplaatst worden. Het is de bedoeling om kennis en ervaring te delen, hou dit ook in uw achterhoofd wanneer u wilt reageren.

Acute (psychische) problemen hulplijnen.

Wanneer u een acuut ernstig probleem heeft dan zult u waarschijnlijk het antwoord niet vinden op deze website. Er zijn echter een aantal gespecialiseerde websites en telefoonnummers die meestal dag en nacht te bereiken zijn voor mensen met acute ernstige problemen. Ik zal deze lijst proberen zo goed als mogelijk uit te breiden.
Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).