Borderline en relaties


03 - Liefde »  -  Borderline en relaties »
2017-04-22 00:34:00
Vriendin met borderline, 2 kinderen samen
Hallo, mijn vriendin heeft borderline en het kost me steeds meer moeite om daar mee om te gaan. Zij heeft al hulp gezocht maar ik zou graag willen weten of er ook meetings zijn of iets dergelijks voor partners waarvan hun vriend of vriendin borderline heeft. Ik wil het proberen te begrijpen en besef dat ik daarvior ook zelf om hulp wil vragen. Weet iemand wat ik kan doen? Groeten Rob

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2017-04-22 00:34:00
Bel eens met lotgenotencontact van de stichting borderline.
Zij weten het vast wel ... En als je het antwoord hebt .. post het dan ook graag hier even. Er zullen vast wel meer mensen zijn die dit graag willen weten. Er is in ieder geval de landelijke bijeenkomst borderline .. maar die is in november. Misschien is er wel meer.
(7972) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2017-05-10 16:34:00
Kreeg dit zojuist binnen van Stichting Borderline:

1 juli bijeenkomst voor ouders, broers, zussen, partners, kinderen van borderliners.

opgeven via publieksdag@stichtingborderline.nl .. zie de website.
(8000) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2017-05-11 08:59:00
Op de site van stichting borderline (links) staat ook een soort van coachingstraject voor mensen die leven met iemand met borderline MET GGZ organiseert dit .. in september begint de cursus.
(8004) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).