Foute mannen en vrouwen


03 - Liefde »  -  Foute mannen en vrouwen »
2017-04-15 07:47:00
Kind van een overspelige man
Ik heb een relatie gehad van meer dan 10 jaar. Het was geen relatie waar we elkaar iets hebben beloofd noch een of andere liefde getuigenis. In het begin was het puur voor de sx, daarna werden we ook vrienden maar beiden wouden niet meer. Het moment dat ik zwanger was, wou hij abortus of ik was hem kwijt. Ik koos voor het laatste, voed mijn kind zelfstandig op. Na 2 jaar elkaar niet gezien of gehoord, is het contact er weer, zelfs sx aan te pas gekomen maar over het kind wordt niet gerept. Nu komt hij erachter dat zijn nichtje en 'ons' dochter samen spelen en verwijt hij me dat ik zieke spelletjes speel. Ik vraag voor een dialoog maar weigert elke communicatie. Zou ik hem gewoon blokkeren of wachten tot hij weer bij zinnen komt?

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2017-04-15 07:47:00
Je hebt bij deze zelf een heel verstandig antwoord gegeven op je eigen vraag. Nu de dialoog aangaan is verspilde energie, hij staat er nu toch niet open voor. Blokkeren en wachten tot hij weer bij zinnen is, is het meest verstandige wat je kan doen.
(7951) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2017-06-08 19:56:00
beste,
ik weet waarover je het hebt. En daar je het antwoord zelf ook kent, is het blokken en kijken als wij weer tot zijn zinnen komen maar niet wachten; leef voor jou en je kind. Er komt zeker een langs die jullie beide ophanden zal dragen. Groetjes en succes
(8039) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).