Jaloezie in de liefde


03 - Liefde »  -  Jaloezie in de liefde »
2016-10-29 21:11:00
Altijd verliefd op oudere mannen
Ik weet niet wat het is maar ik ben sinds mijn jeugd al verliefd op oudere mannen. De leraar, de naaste collega, de man van...... Daarnaast heb ik gevoelens genoeg kunnen opbrengen voor mannen van mijn eigen leeftijd, inmiddels ben ik 47. Ik ben ook al jaren lang samen met een man van mijn eigen leeftijd. Toch kan ik ondanks mijn relatie nog steeds verliefd worden op een oudere (andere) man. Omdat mijn ouders al zijn gescheiden sinds mijn vierde verjaardag, hoor ik vaak dat ik vaderliefde mis. Ik weet het niet. Mijn vader leeft niet meer. Ik denk zelf niet dat het de enige reden is. Ergens komt de omgang/liefde van sommige oudere mannen me heel vertrouwd voor. Ik voel me veilig, hoef niets, moet niets. Wie heeft een zelfde gevoel of ervaring en kunnen wij elkaar verder helpen?

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren / respond!

Antwoorden / Answers
Er zijn nog geen reacties op deze vraag!
Reageren / respond!

Disclaimer.

Hoewel de heer Hein Pragt de informatie beschikbaar op deze pagina met grote zorg samenstelt, sluit de heer Pragt alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die, in welke vorm dan ook, via zijn site wordt aangeboden. Het opnemen van een afbeelding of verwijzing is uitsluitend bedoeld als een mogelijke bron van informatie voor de bezoeker en mag op generlei wijze als instemming, goedkeuring of afkeuring worden uitgelegd, noch kunnen daaraan rechten worden ontleend.
Op de artikelen van de heer Pragt op deze Internetsite rust auteursrecht. Overname van informatie (tekst en afbeeldingen) is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Voor vragen over copyright en het gebruik van de informatie op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Dit is mijn