De website heinpragt.com is al sinds 1994 een begrip op het internet en is door de jaren heen uitgegroeid naar meer dan 330 themapagina's en een paar duizend bezoekers per dag. De website heeft drie hoofdonderwerpen: mens, cultuur en techniek.

Spiritualiteit algemeen


2016-11-03 15:59:00
Geïnteresseerd in Boeddhisme, maar sceptisch tegenover paranormale zaken
Sinds kort verdiep ik me in de leer vh Boeddhisme. Mooi en erg interessant. Dit doe ik samen met drie dames en ik ervaar dit contact als zeer positief, maar nu komt het. Deze dames beweren bepaalde gaven te hebben. Van mensen genezen dmv handoplegging tot voorspellingen kunnen doen. Ik kan me hier totaal niet in vinden. Ik zoek verdieping. Wil graag leren van de wijsheden/inzichten van anderen. Ik dacht dit te vinden in het boeddhisme en ben dan ook een beetje geschrokken van deze voor mij totaal niet realistische zaken. Sta er zelfs heel sceptischtegenover. Toch wil ik de beleving van andere mensen respecteren

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2016-11-03 15:59:00
Boeddhisme heeft niet met paranormale gaven te maken, tis geen geloof of religie maar een levenswijze. Door meditatie leidt boeddhisme tot inzicht. Dat is wat jij wil dus verdiep je eerst in de ware betekenis hiervan.
(7581) Reactie van een bezoeker van de site!

Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).