Spiritualiteit


22 - Spiritualiteit »  -  Spiritualiteit »
2016-11-03 15:59:00
Ge´nteresseerd in Boeddhisme, maar sceptisch tegenover paranormale zaken
Sinds kort verdiep ik me in de leer vh Boeddhisme. Mooi en erg interessant. Dit doe ik samen met drie dames en ik ervaar dit contact als zeer positief, maar nu komt het. Deze dames beweren bepaalde gaven te hebben. Van mensen genezen dmv handoplegging tot voorspellingen kunnen doen. Ik kan me hier totaal niet in vinden. Ik zoek verdieping. Wil graag leren van de wijsheden/inzichten van anderen. Ik dacht dit te vinden in het boeddhisme en ben dan ook een beetje geschrokken van deze voor mij totaal niet realistische zaken. Sta er zelfs heel sceptischtegenover. Toch wil ik de beleving van andere mensen respecteren

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2016-11-03 15:59:00
Boeddhisme heeft niet met paranormale gaven te maken, tis geen geloof of religie maar een levenswijze. Door meditatie leidt boeddhisme tot inzicht. Dat is wat jij wil dus verdiep je eerst in de ware betekenis hiervan.
(7581) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).