De website heinpragt.com is al sinds 1994 een begrip op het internet en is door de jaren heen uitgegroeid naar meer dan 330 themapagina's en een paar duizend bezoekers per dag. De website heeft drie hoofdonderwerpen: mens, cultuur en techniek.

Emotionele manipulatie of emotionele chantage


2016-09-26 13:42:00
Manipulatie?
Eind 2015 ben ik samen met een oud collega een vof gestart met behoud van gedeeltelijke ww. In mei 2016 bleek dat het niet rendabel was voor 2 inkomens, dus ben ik terug de ww ingegaan en zij ging verder met het bedrijf. Zij had namelijk ook alles gefinancierd. Ik heb me uitlaten schrijven bij KvK. Wel heb ik haar beloofd dat zolang ik geen ander werk heb, ik haar zou blijven ondersteunen, vrijwillig zonder dat ze daar voor hoefde te betalen. Dat doe ik nu vanaf mei iedere dag een paar uur. Nu kan ik op de dinsdag iets bijverdienen en ben ik niet meer beschikbaar op die dag. Dit viel koud op haar dak en zij verweet mij dat ik haar liet stikken. Ook begon ze erover of ik me wel besefte dat ik nog steeds verantwoordelijk was voor de kosten van de huur van het kantoorpand. Wat moet ik hiermee? Ik voel me behoorlijk onder druk gezet.

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
Er zijn nog geen reacties op deze vraag!

Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).