Narcisme en relaties


03 - Liefde »  -  Narcisme en relaties »
2016-09-20 12:26:00
Ik probeer met mijn te blijven leven voor de familie maar ik val weg
Waar kan ik hulp vinden voor mijzelf te blijven? Ik begin gaan te beven en weg te vallen qua verstand! Ik leef met een narcist en word al jaren gemanipuleerd ik kan het niet meer aan want niemand ziet wat er gaande is en als ik het wil uitleggen aan moeder sta ik machteloos net als bij de anderen. Wat moet ik doen?
Reageren!

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2016-09-20 12:26:00
Ik denk dat je het antwoord zelf al weet. Weggaan. De moed vinden om weg te gaan. Een narcist houdt alleen van zichzelf, een relatie met een narcist is dus een relatie met iemand die niet van je houdt. Waar zou je kiezen voor zo'n relatie. Als het onveilig is om weg te gaan kijk dan of je via de huisarts advies hierover kan krijgen. Of via Maatschappelijk werk of GGZ. Puur om te weten wat je moet doen en laten. Laat je geen medicijnen toestoppen, dit geeft tijdelijke verlichting (verdoving) maar is geen oplossing voor lange termijn. Ga weg! Succes en sterkte.
(7462) Reactie van een bezoeker van de site!
Reageren!
Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).