Vriendschap algemeen


12 - Vriendschap »  -  Vriendschap algemeen »
2017-08-04 19:19:00
Ik heb maar één échte vriendin maar dat is genoeg...wie herkend dit?
Ik heb een vriendin, de enige echte die ik ontmoet heb op mijn werk zo'n 20 jaar geleden. Het was een mooie meid maar ondanks mijn slechte ervaringen met mooie meiden, ik ben een vrouw, bleek zij zich daar totaal niet van bewust te zijn en was sociaal, loyaal, gezellig en altijd zichzelf. Ze werd een fijne collega maar naderhand ook mijn hartsvriendin. Er is er maar eén die ik alles kan vertellen en dat is zij. Ze heeft meerdere keren in het buitenland gewoond maar afstand heeft ons nooit gescheiden, eerder dichter bij elkaar gebracht. Ziekte, liefde, avontuur, we hebben samen alles wel een keertje meegemaakt. Mijn vriendin en ik zien elkaar soms maanden niet maar het contact is altijd goed en onze communicatie vanzelfsprekend. Zij is mijn vriendin, voor altijd. Wie herkent dit?

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren / respond!

Antwoorden / Answers
2017-08-04 19:19:00
Heey,
Ik herken dit ook ik heb ook maar één echte vriendin en ik kan met haar letterlijk alles bespreken echt fijn!
En meer heb ik er ook niet nodig want ja 80% van alle meisjes zijn nep en zullen je uiteindelijk toch verlaten, ik bedoel wat heb ik daar nou aan?!
Nee ik ben tevreden met haar ze betekent alles voor me.
(8120) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren / respond!

Disclaimer.

Hoewel de heer Hein Pragt de informatie beschikbaar op deze pagina met grote zorg samenstelt, sluit de heer Pragt alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die, in welke vorm dan ook, via zijn site wordt aangeboden. Het opnemen van een afbeelding of verwijzing is uitsluitend bedoeld als een mogelijke bron van informatie voor de bezoeker en mag op generlei wijze als instemming, goedkeuring of afkeuring worden uitgelegd, noch kunnen daaraan rechten worden ontleend.
Op de artikelen van de heer Pragt op deze Internetsite rust auteursrecht. Overname van informatie (tekst en afbeeldingen) is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Voor vragen over copyright en het gebruik van de informatie op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Dit is mijn