Relatieproblemen


03 - Liefde »  -  Relatieproblemen »
2016-05-22 16:15:00
Breuk in relatie na plots overlijden van ex vrouw
Hallo, Misschien vind ik hier een antwoord op mijn vraag en hoe ik er moet mee omgaan. Ik had sinds een maand een leuke man leren kennen op een datingsite,het was een goede match en het klikte perfect. Hij heeft me voorgesteld aan dochter en haar vriend en zelfs aan zijn vader. Dan is de mama ziek geworden van zijn dochters (ex vr) en is overleden. Een hele klap voor de dochters en voor hem. Ik heb me op de achtergrond gehouden en via sms hem gezegd dat ik er altijd zou zijn om te steunen en een luisterend oor . Nu krijg ik via sms het bericht dat het overlijden van zijn ex hem zo heeft aangegrepen en dat hij nu plots besefte hoeveel hij nog van haar hield , en hij nu geen tijd en plaats heeft voor een nieuwe relatie en mij bedankt voor de leuke tijd samen. Ondertussen ben ik wel verliefd op hem en kan ik dat moeilijk aanvaarden dat jij na 5jaar scheiding plots van zijn overleden vrouw houd. Hoe moet ik daar mee omgaan ,op mijn berichten antwoord hij niet en bellen durf ik niet. Ik zie hem graag en zou hem dat duidelijk willen maken zelfs al moet ik wachten. Graag zou ik hier een antwoord op krijgen . Gebroken hartje x

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2016-05-22 16:15:00
Volgens mij heb jij ook een reactie gegeven op mijn probleem dus probeer ik jouw verhaal ook te begrijpen. Ik vind het een respectloze reactie van deze man op jou. Als je op een datingsite een andere partner zoekt, dan stel je jezelf open voor een nieuwe liefde. Wellicht dat zijn ex hem gedumpt heeft, dat weet ik dus niet maar het kan zijn dat zijn gevoelens voor haar nooit zijn weggeweest. En het is de moeder van zijn kinderen. Waarschijnlijk is hij door het overlijden van zijn ex-vrouw gaan nadenken wat hij zelf heeft fout gedaan in die relatie. Spijt, schuldgevoel etc maar nogmaals erg respectloos naar jou toe want nu lijkt het of je alleen maar een tijdelijke vervanging bent geweest. Dat heb ik zelf ooit ook meegemaakt en het is gewoon niet te bevatten dat een man je gewoon weer inruilt voor zijn ex-geliefde. "Ik had alleen warmte nodig en jij was diegene die de deur voor mij opende toen ik verdriet had om de breuk met mijn ex", was zijn reactie. Is het niet vreselijk? Sterkte, ik begrijp helemaal niets van mannen!
(7108) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2016-05-28 23:30:00
Eigenlijk geef je het antwoord zelf al. Schrijf hem (bvk in een echte brief of op een mooie kaart) dat je verliefd op hem bent/ sterke gevoelens voor hem hebt/ je hart aan hem hebt gegeven. Dat je hem graag zie en begrijp dat het een emotionele periode voor hem is. En dat als hij er weer aan toe is, hij altijd weer contact kan opnemen met je.

Geef hem daarna tijd, gun hem rust en heb daarna zoveel geduld als je op kan brengen.
Het is voor niemand in te schatten wat een overlijden met je doet. Het is toch een definitieve afsluiting van een periode, bovendien een confrontatie met je eigen sterfelijkheid etc. Kortom, veel emoties die niet altijd in goede woorden zijn weer te geven.

Heb geduld en stuur na een maand of twee/drie weer een kaart met een korte tekst. Wacht als je geduld heb doch ga zelf verder als je er teveel in blijf hangen.

Misschien heb je iets aan bovenstaande. Succes.
(7123) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).