Kippen houden


06 - Dieren en natuur »  -  Kippen houden »
2016-05-14 13:13:00
mijn kippie begint te kraaien als een haan wat te doen
hallo mr Hein Pragt mijn kippie begint sinds er een andere is overleden te kraaien als een haan( ik heb dr nu nog twee) vooral vroeg in de ochtend en daar zit ik niet op te wachten mijn buren ook niet ik heb gelezen dat 24 uur onder een doos het probleem op lost. kan dit ?? ik hoop van u te horen . mvgr kees capri

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2016-05-14 13:13:00
Dat ging er bij mij ook eentje doen en dat vonden de buren inderdaad niet zo leuk en ik zelf ook niet. Ik heb het opgelost door een plantenspuit met water klaar te zetten en een paar ochtenden op tijd op te staan en het kipje telkens wanneer ze aan het kraaien was met de plantenspuit op de kop te spuiten. Dat vond ze niet leuk en na een paar dagen herhalen stopte ze met kraaien. Dit heeft bij mij geholpen.
Vriendelijke groet, Hein Pragt
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).