De website heinpragt.com is al sinds 1994 een begrip op het internet en is door de jaren heen uitgegroeid naar meer dan 330 themapagina's en een paar duizend bezoekers per dag. De website heeft drie hoofdonderwerpen: mens, cultuur en techniek.

Engelen


2016-03-04 14:58:00
Begrafenis van mijn oma.
Laatst zondag was mijn oma van mijn vaders kant overleden. Die dag was mijn oma van mijn moeders kant om voor mij en mijn broer zorgde. Eerst voelde het even wennen naar ik ben toch blij dat ik nog een oma heb. Ik heb laatst maandag bij mijn overleden oma gekeken. Ze ligt in haar bed. Toen deed ik met de buurvrouw haar haren en legde ik een kabouter met rozen erbij. Maar later dacht ik van: zou ik iets voor mijn oma gaan doen? Wat bloemen of een tekening met een leuke tekst of een gedicht? Ik ga vanmiddag nog bij mijn oma en familieleden en haar buren bij oma kijken. En morgen is de begrafenis. Hoe moet ik met de eerste keer als gast op een begrafenis positief kunnen mee denken? Of nou ja meedoen? En komen er toch mooie momenten uit?

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
Er zijn nog geen reacties op deze vraag!

Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).