Omdenken


10 - Communicatie & taal »  -  Omdenken »
2016-07-16 22:56:00
Reacties op de pagina over het onderwerp omdenken.
Hier kunt u reageren op het onderwerp omdenken.

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2016-07-16 22:56:00
Ik vind het een behoorlijke geforceerde manier van communiceren. Ik vind op een gegeven een beetje lachwekkend worden en ik kan een persoon veel in omdenktaal praat, op een gegeven moment niet meer serieus nemen. Maar dat is dan ook meteen weer een "uitdaging"
(7302) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2017-11-20 09:29:00
Wanneer je omdenken en spiegelen als "kunstje" gaat toepassen dan is het inderdaad een beetje raar, onnatuurlijk en snel als kunstje te doorzien. Het gaat er om dat je de essentie van omdenken en spiegelen begrijpt en het op een natuurlijke wijze kunt toepassen, zonder dat het een geleerd kunstje is. Je moet het dus vanuit een overtuiging op een natuurlijke wijze toepassen, alleen dan werkt het, voor de ander maar ook voor jezelf.
Vriendelijke groet, Hein Pragt
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).