De website heinpragt.com is al sinds 1994 een begrip op het internet en is door de jaren heen uitgegroeid naar meer dan 330 themapagina's en een paar duizend bezoekers per dag. De website heeft drie hoofdonderwerpen: mens, cultuur en techniek.

Tatoeage en symbolen


2017-11-23 21:25:00
Reactie op de pagina over tatoeage en symbolen
Hier kunt u reageren of vragen stellen over het onderwerp tatoeage.

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2017-11-23 21:25:00
Hallo, ik wil een tattoo laten zetten. Ik weet al wat ik wil, maar ik wil graag weten wat de betekenis is van de bloem/plant 'lavendel'. Ik wil graag een zwaluw laten zetten maar ik kan hem ook combineren met lavendel, maar ik wil wel eerst graag weten wat de betekenis van de lavendel is. Kan u mij hier een antwoord op geven?
(8396) Reactie van een bezoeker van de site!

Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).