Liefdesverdriet (Liefde)

Op deze pagine staat een vraag en alle reeds gegeven antwoorden. Op deze pagina kunt u ook zelf een antwoord of reactie toevoegen. U kunt de vraag anoniem beantwoorden maar u mag ook een schuilnaam of echte naam gebruiken. Plaatsing van vragen en antwoorden zal na toetsing door de beheerder plaatsvinden. Deze redactionele toetsing is bedoeld om de integriteit van deze vraag en antwoord sectie te bewaken en de kwaliteit van vragen en antwoorden te controleren. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn voor beledigende, kwetsende of onzinnige reacties. De beheerder behoudt zich het recht voor stijl en taalfouten te corrigeren voor plaatsing en mag te allen tijde naar eigen goeddunken en zonder discussie achteraf, vragen of antwoorden weigeren.


2016-01-30 11:21:00
verdriet nog steeds
beste lezers van deze site.
graag wil ik mijn verhaal plaatsen , dat kost mijn zeker veel tranen. Ga zeker een aantal jaren (min) 4 ook toen heb ik div keren wat geschreven op deze site. Ik ben heel erg verliefd op een vrouw die mijn zoveel pijn gedaan heb" tot op heden nog zoveel vlinders in mijn buik" als ik deze vrouw nog steeds ziet , ben ook getrouwd geweest , met deze vrouw, er bleek niets aan de hand te zijn tussen ons , de liefde was echt voor haar en mijn de mooiste tijd.

Tot ik een keus moest maken wonen in Utrecht of toch na de vrouw gaan waar veel verbondenheid was , keus was makkelijk omdat mijn kinderen uit een eerder huwelijk ook vol lof waren , dus richting Almelo waar ze woonde ik durfde dat aan.

Wat ik al eerder melde was ook getrouwd met deze vrouw , toen ging het mis wist niet wat mijn boven de hoofd hing , en tja liefde overwin alles. Ten eerste wilde ze mijn kinderen niet meer alleen de eigen kinderen , toen begonnen de problemen zal niet alles vermelden.

Inmiddels waren de problemen zo extravert uiteindelijk twijfelde ik of ik nu zo moeilijk was had hulp gevraagd voor mijn zelf was op en helemaal stuk met gevolg een groot hart probleem kreeg. Via het ziekenhuis ben ik aan de praat geraakt wat er mis was met mijn zelf, kan u vertellen kon en mag niet meer na mijn woonadres ,sorry deed dat toch; mijn vrouw en toeverlaat de vrouw waar ik van houdt , eerst mijzelf weer op de been krijgen na de hart operatie die ik was ondergaan.

Sindsdien leefde ik in een hel ,na het opknappen thuis van mijn praten praten en praten met de vrouw waar ik nog heel veel van houd ,we zijn inmiddels gescheiden al enkele jaren , lieve mensen dat is gekomen door huiselijk geweld gebruikt jegens mijn , en bleek ook later ben geheel kapot gemaakt wat ik niet opmerkte ; uiteindelijk bleek de vrouw waar ik zielsveel van houdt en nog, al heel lang bps te hebben wat ik niet wist.

Mijn pijn en verdriet kan ik vergeten maar vergeven ?? en toch breekt ze mijn hart steeds weer, mijn liefde voor deze vrouw is nog heel groot wat moet er toch gebeuren aan mijn , hulp nee. Ben ik nu echt zo erg dat ik gewoon" niet ziet wat er gebeurt help mijn aub ben ten einde raad.

groetjes van mijn.

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2016-01-30 11:21:00
Hoe vaak moet je gekwetst worden om door te krijgen dat deze relatie je op alle vlakken geen goed doet. Je hart is kapot, ze heeft geweld gebruikt, het is een hel, huiselijk geweld, je bent kapot gemaakt..etc Is dat liefde, is dat je beeld van liefde? Versta jij onder liefde iemand die je kapot maakt. Maakt het uit of ze ziek is/ bps heeft, dat verandert de feiten niet. Accepteer je verdriet, ga desnoods in therapie en gun je de rust om alle banden door te snijden. In het begin zeer pijnlijk, op lange termijn het beste wat je kan doen voor jezelf. Als je dat niet doet, zal je altijd slachtoffer blijven en jezelf hierin blijven bevestigen. Ook prima, maar denk ik niet het leven wat je jaren geleden voor ogen had. De oplossing voor je rust ligt bij jezelf, niet bij haar. Durf je de confrontatie met jezelf aan te gaan? De keuze ligt bij jou.
(6783) Reactie van een bezoeker van de site!
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).