De website heinpragt.com is al sinds 1994 een begrip op het internet en is door de jaren heen uitgegroeid naar meer dan 330 themapagina's en een paar duizend bezoekers per dag. De website heeft drie hoofdonderwerpen: mens, cultuur en techniek.

Vriendschap algemeen


2016-08-06 11:49:00
Wat hoort wel in een vriendschappelijke relatie
Hey ik heb een vriendin en we houden van elkaar alleen we zitten met een ding we hebben nog geen verkering alleen omdat we zoveel van elkaar houden zoenen we wel met elkaar alleen soms gaan we dan verder door bepaalde lichaamsdelen van elkaar aan te raken is dat gezond en als jet niet hoort hoe kun je het dan voorkomen of afspraken maken over wat wel of niet mag?

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2016-08-06 11:49:00
Wie zegt dat het niet hoort? Wie bepaald dat? Jij, je vriendin of andere mensen?
(7358) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-08-11 16:05:00
Probeer te ontdekken wat je werkelijk voor elkaar voelt. Val je ook op mannen? Dan kan het zijn dan je bi-s. bent. Als je als gewone vriendinnen niet van elkaar af kan blijven dan is er meer tussen jullie. Dat heeft niets te maken met het uitblijven van een verkering met jongens.
In deze tegenwoordige tijd hoef je, jezelf niet te schamen voor jouw gevoel maar wees wel eerlijk tegenover jezelf. Jij bent wie je bent met al jouw gevoelens en kies voor dat gene waar jij gelukkig van word. Niet naar anderen luisteren wat wel/niet mag want dat bepaal jij helemaal zelf.
Veel succes met de liefde!
(7378) Reactie van een bezoeker van de site!

Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).