Vriendschap algemeen


12 - Vriendschap »  -  Vriendschap algemeen »
2016-08-06 11:49:00
Wat hoort wel in een vriendschappelijke relatie
Hey ik heb een vriendin en we houden van elkaar alleen we zitten met een ding we hebben nog geen verkering alleen omdat we zoveel van elkaar houden zoenen we wel met elkaar alleen soms gaan we dan verder door bepaalde lichaamsdelen van elkaar aan te raken is dat gezond en als jet niet hoort hoe kun je het dan voorkomen of afspraken maken over wat wel of niet mag?

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren / respond!

Antwoorden / Answers
2016-08-06 11:49:00
Wie zegt dat het niet hoort? Wie bepaald dat? Jij, je vriendin of andere mensen?
(7358) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2016-08-11 16:05:00
Probeer te ontdekken wat je werkelijk voor elkaar voelt. Val je ook op mannen? Dan kan het zijn dan je bi-s. bent. Als je als gewone vriendinnen niet van elkaar af kan blijven dan is er meer tussen jullie. Dat heeft niets te maken met het uitblijven van een verkering met jongens.
In deze tegenwoordige tijd hoef je, jezelf niet te schamen voor jouw gevoel maar wees wel eerlijk tegenover jezelf. Jij bent wie je bent met al jouw gevoelens en kies voor dat gene waar jij gelukkig van word. Niet naar anderen luisteren wat wel/niet mag want dat bepaal jij helemaal zelf.
Veel succes met de liefde!
(7378) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren / respond!

Disclaimer.

Hoewel de heer Hein Pragt de informatie beschikbaar op deze pagina met grote zorg samenstelt, sluit de heer Pragt alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die, in welke vorm dan ook, via zijn site wordt aangeboden. Het opnemen van een afbeelding of verwijzing is uitsluitend bedoeld als een mogelijke bron van informatie voor de bezoeker en mag op generlei wijze als instemming, goedkeuring of afkeuring worden uitgelegd, noch kunnen daaraan rechten worden ontleend.
Op de artikelen van de heer Pragt op deze Internetsite rust auteursrecht. Overname van informatie (tekst en afbeeldingen) is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Voor vragen over copyright en het gebruik van de informatie op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Dit is mijn