De website heinpragt.com is al sinds 1994 een begrip op het internet en is door de jaren heen uitgegroeid naar meer dan 330 themapagina's en een paar duizend bezoekers per dag. De website heeft drie hoofdonderwerpen: mens, cultuur en techniek.

Geweldloze communicatie


2015-11-13 16:23:00
Vragen m.b.t. de pagina over geweldloze comminicatie.
Hier kunt u vragen stellen of opmerkingen plaatsen over het onderwerp geweldloze communicatie..

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2015-11-13 16:23:00
Best een helder verhaal, ik begrijp wat er mis gaat in de gesprekken tussen mij en mijn man over de verdeling van de taken in huis. Ik heb ook een aantal van deze voorbeelden al geprobeerd maar als de ander het gelijk afkapt met een botte opmerking terug, wat kun je dan nog doen? Ik heb ook geen zin in elke keer weer ruzie over hetzelfde.
Groet V.
(6588) Reactie van een bezoeker van de site!

Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).