Afgunst


11 - Levensbeschouwing »  -  Afgunst »
2015-12-29 09:37:00
Boze buurvrouw
10 jaar wordt ik gepest door de buurvrouw. Dat uit zich, intimiderende blikken, schreeuwen naar me, stelen, uit mijn tuintje, vernielingen met mes. Drollen neerleggen in mijn tuintje. Ze heeft geweld gebruikt, omdat ik haar aansprak, stomp in mijn gezicht. De omgeving manipulerend. Politie stond aan de kant van de buurvrouw, mijn eigen schuld, omdat ik haar vals beschuldigde, ze ontkent en liegt alles bij elkaar. Stond pas dierlijke demonische kreten te schreeuwen door mijn brievenbus, achter het keukenraam ik zag haar gezicht. Politie gebeld, ze raden mij aan aangifte te doen. De volgende dag belde ik aan om te vragen, of we van nu af aan normale omgangsvormen met respect voor elkaar kunnen hebben. Ik maak je harstikke morsdood tot drie keer toe als antwoord. Volgende dag wilde ik aangifte doen, politie rade het af, want dan zou het nog erger worden, wel alles melden. Pestkop heeft aanhang van haar naaste buren, doen mee. Uitlachen voor mij raam. De pestkop wordt door de politie in bescherming genomen, zo voelt het. Ik ben 64 ik zal het zo de rest van mijn leven moeten accepteren. Steel en verniel maar zolang het duurt ik reageer maar nooit meer, laat ze er blij mee zijn, het kwaad straft uiteindelijk zichzelf. Ik ben tot de conclusie gekomen, dat ze aan de ziekte afgunst jegens mij leid. Ik ben simpel kunstenares, ik weet mooie dingen te creŽren. Ik ben een blij en leuk mens gastvrij, ik zal haar zomaar verwennen, met koffie en gebak. Helaas!

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2015-12-29 09:37:00
Mevrouw ik zou u aanraden erover na te denken om lekker te gaan verhuizen. Dit is zo zonde om hiermee door te gaan. Sommige mensen kunnen zo vervelend zijn. Kies voor uzelf. Het is moeilijk om hierboven te gaan staan. Er is een situatie gecreŽerd waar u moeilijk uit kunt komen.
Begin ergens anders opnieuw laat ze lekker achter u, u zult eens zien dat u straks krijgt wat u eigenlijk verdient. Maak een kamertje waar u kunt hobbieen, geniet van uw kunst en straks denkt u dit had ik veel eerder moeten doen. Je kunt denken ik laat mij niet wegpesten, maar sta achter uzelf, soms is weggaan verstandiger dan blijven in een buurt waar u zich ongelukkig voelt. Laat ze maar winnen, maar straks heeft u rust gevonden en gewonnen op uw manier, en hoeft u tegen die gevoelens niet meer op te boksen.
Succes !
(6698) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2016-01-02 08:57:00
Ik had een uitgebreide reactie gestuurd, helaas niet geplaatst waarom niet?

Hein: Dan is er iets anders misgegaan, ik heb geen antwoord in deze sectie afgekeurd.
(6714) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2016-01-07 22:09:00
Ik ken een soortgelijke verhaal. Die vrouw was verhuisd naar een andere straat in het dorp. Dat had die vrouw snel door en ging haar daar verder lastig vallen. Straatverbod etc hielp niet en mevrouw ging uit wraak haar ouders nu ook treiteren die in dezelfde dorp wonen. Echt denk om uzelf en ga verhuizen en dan niet in de buurt en vertel niet aan buren etc daar waarheen.
(6732) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2016-04-01 20:25:00
Ik heb het moelijk thuis ik ben 12 maar me zus van 16 krijgt altijd haar zin en ik niet in lig elke dag huilend in bed. Wat moet ik doen?
(6953) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).