De website heinpragt.com is al sinds 1994 een begrip op het internet en is door de jaren heen uitgegroeid naar meer dan 330 themapagina's en een paar duizend bezoekers per dag. De website heeft drie hoofdonderwerpen: mens, cultuur en techniek.

Communicatie en taal algemeen


2011-02-14 16:56:00
Hoe kan ik meer leren praten?
Hoe kan ik leren om meer te praten over alles en nog met me huidige vriedin ze zeg vaak tegen me wat ben je stil want ze heeft andere vriendjes gehad die veel praten ik ben het tegenovergstelde.
please help me!
vriende lijk groeten r

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2011-02-14 16:56:00
hallo ik ben henk ik praat niet veel ik val gauw stil hoe komt dat en wat kan ik er aan doe ik heb er veel moeite mee om met iemand te praten sla gauw dicht ik wil zo mijn best doen maar dan gaat het niet meer kun u mij vertellen wat ik er aankan doen bij ons in huis praten we niet veel met elkaar ik ben nu gescheiden ik gaf geen liefde meer is op ik graag op nieuw begingen ik heb weer een vrouw ontmoet ik wil haar niet verliezen,
(3293) Reactie van een bezoeker van de site!
2011-12-08 18:52:00
wat ik zou proberen is het proberen vaker te praten met de mensen om je heen. al is het met je zelf tegenover de spiegel. En natuurlijk je best doen want alleen zo kan je uiteindelijk jou doel bereiken.
Probeer ook hard op te lezen als je iets aan het lezen bent, je zult er bewuster van worden!.
(3801) Reactie van een bezoeker van de site!
2014-11-21 22:03:00
Hoi ik zat net in een groepchat en ik had ruzie en toen zei hij in de klas ben je altijd stil en hier druk! Dat klopt ik durf niks te zeggen een als ik iets zeg dan kan niemand me horen! Ik heb daarvoor een cursus gedaan maar hielp niet! Ik ben ook hartstikke verliefd op iemand dus dat is nog lastiger. Ik begin nu echt te twijfelen aan mezelf bijv.of ik dik ben of lelijk ik weet het echt niet meer help wat moet ik doen?
(5551) Reactie van een bezoeker van de site!

Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).