Liefde en vreemdgaan


03 - Liefde »  -  Liefde en vreemdgaan »
2016-06-05 01:05:00
wat te doen nu ik vreemdgaan heb ontdekt? HELP!
Ben net terug van een super vakantie met mijn man. We hebben allebei moeilijk jaar achter de rug kwa gezondheid Hij burnout en vind (dacht ik) dat het ook wel goede dingen heeft gebracht. We praten meer b.v. Echter maand geleden zag ik een verdacht appje oplichten in zijn mobiel afkomstig van een collega van hem. Nee, ze hadden niets maar hij heeft veel steun aan haar gehad tijdens zijn ziekte en gaan vriendschappelijk met elkaar om.In de laatste week v onze vakantie ontdekte ik dat er meer aan de hand was. Ik heb het niet direct uitgesproken,hoewel ik me verschrikkelijk voelde. Ik dacht missch is dit wel laatste vakantie met hem en ik heb het er beste van gemaakt. Hij was ook liefdevol en gezellig en hebben het mooi gehad. Onvoorstelbaar. Plan is: hem dit vertellen met 2 opties of kappen met haar en met ons verder en dan werken aan onze relatie of ik ga zonder hem verder. Ik wil geen 2e keus zijn. Of ik ga eerst naar haar en vertel dat ik het weet. Misschien kapt zij dan Zij is ook getrouwd en heeft 2 kinderen. Wij zijn 32 jaar getrouwd. Kunt u mij a.u.b. een tip geven? Ik wil dit (nog) niet met vriendinnen of familie bespreken aangezien dan 'samen verder' helemaal lastig lijkt. Alvast bedankt. Gr.KV

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2016-06-05 01:05:00
Ik zou zo graag mijn verhaal willen vertellen. Maar ik word er zelf steeds weer onpasselijk van als ik het weer terug moet halen. Psychische hulp en medicijnen waren niet echt nuttig. Wat nu?
(7155) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2016-06-08 20:33:00
Neem een rustig moment en gooi het open. Vraag en luister naar zijn verhaal. Toon je gekwetstheid zonder zelfmedelijden of verwijten. Zeg gewoon rustig dat het je pijn doet. Dat je bang bent. Niets meer niets minder. Vul niet te veel in voor de ander en ook niet voor jezelf. (als hij doet doet, dan zal hij wel dat bedoelen , of zus van mij vinden, of dat met haar doen etc) Praat, open en met respect. Als je boos bent: zeg het. Als je je ook echt boos gaat gedragen, neem dan even een time out (zeg gewoon dat de emoties je even teveel worden en loop de tuin in/ balkon op, ga even onder douche staan) Als je een emotie bij jezelf voelt, benoem hem en verdoezel hem niet met verwijten naar de ander. En als er door de emoties geen gesprek meer mogelijk is, stop dan. Neem een pauze. Je bent 32 jaar getrouwd, dat is de moeite van het praten waard.
(7174) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2016-06-29 17:50:00
Ook ik ben bedrogen afgelopen jaaren voel me beroerd de tweede keer in eerste en nu tweede huwelijk. Ik hou van hem en wil weten waarom weet je ik ben een vrouw een hele leuke sterke vrouw met een maatje meer. Hij zegt dat het de jacht en spanning was en had weinig gevoel voor anderen had incluis mij. Gewoon blinde spanning hoe kan ik een andere vrouw ook zover krijgen met geile mails enzo Ook ontmoetingen in de auto en bij haar thuis. Ik ben boos verdrietig maar ik weiger te geloven dat 't aan mij ligt maar meer aan de omstandigheden altijd klaar staan voor iedereen die iets nodig had. Maar vooral ook aan hem veel te ego´stisch en vooral niet verder willen kijken het is nu spannend en leuk en we gaan ermee door als het niet ontdekt was. Ik ga met hem verder simpel ik hou van hem vertrouwen en respect moet hij mij terug gaan geven. Maar zoals ik al zei ik ben ik een sterke aantrekkelijke optimistische vrouw die weer een deuk heeft opgelopen met samen ervoor staan komen we er hopelijk wel!
(7252) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2016-08-08 11:30:00
Beste KV,
Ik ben 8 jaar geleden ook uitgekomen op een bedrog van jaren en de andere (een collega van hem) was ook getrouwd en 2 kinderen. We hadden ook een huwelijk van 29 jaar en kon het niet geloven. Er is daarna een turbulente tijd geweest , hij heeft zogezegd gebroken met haar (wat achteraf gezien niet waar was), we zijn nog 2.5 jaar samen gebleven en dan was hij ineens weg zonder iets te zeggen. Zij is hem een jaar later gevolgd. Resultaat : 2 gebroken gezinnen . Die 2.5 jaar was een hel , we hebben alles geprobeerd om het te lijmen doch dat gevoel van vertrouwen is nooit meer terug gekomen. Tijdens deze periode is er ook wel partnergeweld aan te pas gekomen. Ik weet niet of ik mijn uiterste best heb gedaan maar ik heb altijd het gevoel overgehouden dat hij niet echt voor mij koos. Ik heb ook nooit een uitleg of verklaring gekregen en dat blijft hangen. Ik heb nu een nieuwe relatie , gelukkig, een leuke , aangename man die ik kan vertrouwen. Maar blijf er je bewust van dat het onbegrensd vetrouwensgevoel nooit terugkomt. Ik wens je alle succes om de problemen op te lossen en probeer veel te doen om het te lijmen. Maar verlies je hier niet in , als het niet meer gaat , gaat het niet meer.
(7368) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).