Narcisme en relaties


03 - Liefde »  -  Narcisme en relaties »
2015-12-20 22:50:00
Mijn ex was een narcist maar ik hou nog ziels veel van haar
Komen narcisten ooit tot inkeer?

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2015-12-20 22:50:00
Nee, ze komen naar mijn idee nooit tot inkeer al zeggen en beloven ze 1000 x hulp te zoeken , dit zijn leugens want ze hebben geen besef van de "pijn "die de ander wordt gedaan......helaas.
(6666) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2016-01-06 14:25:00
Uit eigen ervaring: heel soms kan dat. Dan loopt iemand zo tegen de lamp, dat hij of zij hulp zoekt. Maar ook dan, met therapie, blijft het ook uiteindelijk alleen over hem of haar gaan. Empathie, inleven, wederkerigheid: het is allemaal maar moeilijk aan te leren. Dus vraag je niet af of jouw ex 'beter gaat worden', vraag je vooral af wat jij sowieso van een relatie wil. Als je het niet erg vindt om altijd tweede viool te zijn en blijven, prima natuurlijk. Maar verwacht geen wonderbaarlijke genezing.
(6724) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2016-07-16 22:52:00
Nee, dat zal niet gebeuren.
(7301) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).