Emotionele ontrouw


01 - Menswerk »  -  Emotionele ontrouw »
2015-09-15 09:03:00
Als vriendschap geen geheim is waarom dan stiekem afspreken en whats appen?
Mijn vriend heeft een vriendin waar hij volgens hem gewoon vriendschap mee heeft. Alleen verdenk ik hem ervan dat er meer afspeeld. De vriendin en ik hebben geen vriendschap omdat wij elkaar niet liggen. Ze doet zich anders voor dan ze daadwerkelijk is. Nu heb ik mijn vriend een paar keer betrapt dat zij achter mijn rug afspreken en ik heb hem ermee geconfronteerd dat ik de whats app berichtjes gelezen heb. Hij was natuurlijk boos hier over. En dat is hem goed recht. Na verloop van tijd. Komt het oude gewoonte weer en Kreeg ik van diverse vrienden dingen te horen waar door ik ging geloven dat er meer afspeelde. Voor de zoveelste keer Heb ik hem daarmee geconfronteerd en dan beloofd mijn vriend dat hij openlijker over hun vriendschap zal zijn. Want hij beweerd dat hij geen relatie met haar heeft. Helaas komt er geen verbetering hij blijft maar door gaan. Zijn mobiel blijft nog steeds een gesloten boek. Althans dat denkt hij. Hoe slecht het van mijn kant weer is en daar schaam ik me eigenlijk ook voor. Want ik wil hem niet controleren ik kan ondanks de beveiliging nog steeds in z'n mobiel kijken en lees de appjes en dan krijg ik weer twijfels. Over alle andere zaken in onze relatie kan hij heel open en eerlijk zijn. Maar als het om zijn vriendschap met haar gaat dan kan het niet. Hij zegt de vriendschap met haar niet willen opgeven. Moet ik dan onze relatie van 25 jaar wel opgeven om hem wakker te schudden? Wat zouden jullie doen als alles in je relatie goed. We hebben regelmatig sx we kunnen over alles praten behalve over 1 vriendschap wat volgens de partner geen geheim is, maar waar de partner wel geheimzinnig over doet. Gr Mira

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2015-09-15 09:03:00
Hoe herkenbaar! Ik heb precies hetzelfde als jij, alhoewel ik het pas 3 maanden geleden heb ontdekt..... Het enige advies dat ik je kan geven is praten als het lukt (en dan het liefst zonder emotioneel te worden en vooral niet de hele tijd hem van alles beschuldigen; mijn man klapt dan dicht) en daarnaast vooral ook zelf je eigen pad te volgen; ga leuke dingen doen, zonder hem. Ga met een vriendin of een groepje, maakt niet uit als je het maar naar je zin hebt. Laat m eigenlijk merken: Ik heb jou niet nodig, ik doe mijn ding. Maar niet je relatie opgeven! 25 jaar is iets heel moois om te koesteren! Probeer ook samen quality time te vinden: Als je een jubileum hebt: vier het ook samen (en vertel die avond waarom je hem graag voor 100% wil kunnen vertrouwen).
En spui je gal tegenover een vriendin, niet naar hem.
Ik heb van anderen begrepen (en geloof me, dat zijn er meer dan je denkt) dat dit na een hele tijd (reken op een jaar of meer) overgaat.
Dus: tanden op elkaar en go for it!
(6523) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2015-11-25 00:39:00
jeetje Mira wat herkenbaar, wij zijn nu 10 jaar samen en waarvan 6 jaar getrouwd. Sinds een maand of 9 heeft mijn man iemand leren kennen die bij mij op line dance zit hij is 53 en zij is 26 en zegt haar als dochter te zien. Ze appen de hele dag door toen ik dat in de gaten kreeg ging het verder op skype, pin en messenger en telegram ik mag niks lezen heel in paniek als ik zijn telefoon heb en ga zo maar door maar er is niks aan de hand zegt hij en ik ben alleen maar jaloers. Ik ben iemand misschien heel,ouderwets maar trouw tot aan de dood, helaas is mijn eerste man overleden op zijn 45ste maar nu denk ik er toch over om alleen verder te gaan.

Wat vinden jullie hiervan heel graag een contact
(6612) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2019-07-26 16:21:00
Heb het hetzelfde met mijn vrouw. Heb ook een paar berichtjes gelezen, en die liegen er niet om: 'Je ziet er goed uit.' 'Ik krijg het er warm van' 'Krijg allerlei fantasieen van je' Als je toch eens hier was' 'Zou je lichaam willen voelen' Etc, etc.

Foto van zichzelf sturen en weer wissen, ook bovenstaande berichtjes. Maar volgens haar is er 'niets', hoor. Een aai over mijn bol, en ze kunnen weer achter mijn rug om.
Als er 'niets' is, waarom blijf je dan foto's sturen? Terwijl je weet welke reacties dat bij hem uitlokt...
Bah! Ik heb schoon genoeg ervan 34 jaar getrouwd te zijn, met een vrouw die mij voorliegt...
(9423) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).