Ego


01 - Menswerk »  -  Ego »
2015-08-05 15:30:00
Leven of overleven?
Je kunt zeker zonder ego leven. Een ego heb je zelf opgebouwd om te overleven wat je niet leven wou. een/klein ego betekent niet dat je geen mening meer hebt en niks meer zelf mag of kan. Met een minder groot ego geniet je als je echte persoonlijkheid meer van je leven, want het leven zou moeten gaan over je leven en niet wat je jezelf hebt geleerd om te overleven. Dus een ego is niet altijd je voordeel. Je zult zien als je jezelf accepteert en wie je werkelijk bent (het kind dat je vroeger was, zo zorgeloos) dat je leven een stuk leuker word! Dan kun je leven vanuit je ziel! Je moet het maar kunnen jezelf zijn, dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Maar leven van iets waar je ziel zich niet thuis voelt en het je echte ik sloopt zorgt uiteindelijk voor onvoldoening aan je leven. Je ego is inderdaad niet wie je bent. Dat is het verwarrende, je zult eigenlijk vanuit het kind moeten leven dat je vroeger was, met passie liefde zonder zorgen. En jezelf accepteren, dat leeft veel fijner dan overleven!

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren / respond!

Antwoorden / Answers
Er zijn nog geen reacties op deze vraag!
Reageren / respond!

Disclaimer.

Hoewel de heer Hein Pragt de informatie beschikbaar op deze pagina met grote zorg samenstelt, sluit de heer Pragt alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die, in welke vorm dan ook, via zijn site wordt aangeboden. Het opnemen van een afbeelding of verwijzing is uitsluitend bedoeld als een mogelijke bron van informatie voor de bezoeker en mag op generlei wijze als instemming, goedkeuring of afkeuring worden uitgelegd, noch kunnen daaraan rechten worden ontleend.
Op de artikelen van de heer Pragt op deze Internetsite rust auteursrecht. Overname van informatie (tekst en afbeeldingen) is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Voor vragen over copyright en het gebruik van de informatie op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Dit is mijn