Jaloezie in de liefde


03 - Liefde »  -  Jaloezie in de liefde »
2007-11-30 18:22:00
jaloers op schoonzus
hoi, ik ben een meisje dat al 3 jaar samen is met haar vriend, ik kan heel goed opschieten met zijn mama. sinds anderhalf jaar heeft zijn broer ook een vriendin, maar met dit meisje kon ik voor dat zijn broer er een relatie mee begon al niet goed vinden. Nu komt ze dus ook bij het huis van mijn vriend en het eerste jaar konden zijn ouders haar niet echt goed hebben omdat ze nooit iets zei en heel afstandelijk was door drugsgebruik, maar dat weten mijn vriend zijn ouders namelijk niet; nu sinds kort is ze heel open en sociaal en nu heb ik jaloerse gevoelens, ik kan er niet goed tegen dat mijn vriend zijn mama ook zo tegen haar doet als tegen mij, dit is wel begrijpelijk, maar hoe moet ik hier mee omgaan, ik heb het liefst van al dat mijn vriend zen broer het uitmaakt met haar, maar dat zal niet vlug gebeuren.. ik voel me hier altijd slecht door als zij daar is en met mijn vriend zijn mama praat, wat moet ik doen??

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2007-11-30 18:22:00
luister meid, Je moet haar in haar waarden laten. jij moet vooral jezelf blijven. De ouders van je vriend mogen jou al. En weten al waar jij voor staat. Als zij 'nep' aardig is, dan zal ze snel door de mand vallen; en 'vallen' je schoonouders weer terug op jou, en hoef jij niks te doen; en blijf jij altijd 'goed' in de ogen van je schoonouders. ALs jij er nu een stokje voor gaat steken; of gaat roddelen of wat dan ook; dan gaan jou schoonouders jou zien als 'fout' en 'vals'.

Mocht het zijn, dat zij echt eerlijk en aardig is naar je schoonouders toe; en dat zij ook een 'plaatsje' krijgt als schoondochter binnen de familie. Probeer haar dan te leren kennen. Het is namelijk erg moeilijk voor iemand met een drugsverleden om weer 'geaccepteerd' te worden door de maatschappij. En eerlijk gezegd: Waarom zou ze van jou dan niet een eerlijke kans verdienen om zich te bewijzen binnen de familie.

Jij hebt al gescoord. En jij hebt je vriend. JIj hoeft je niet meer te bewijzen. Laat haar in haar waarden, en laat je schoonouders haar zelf 'ontdekken'.


Succes
(69) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).