Jaloezie in de liefde


03 - Liefde »  -  Jaloezie in de liefde »
2007-11-30 18:22:00
jaloers op schoonzus
hoi, ik ben een meisje dat al 3 jaar samen is met haar vriend, ik kan heel goed opschieten met zijn mama. sinds anderhalf jaar heeft zijn broer ook een vriendin, maar met dit meisje kon ik voor dat zijn broer er een relatie mee begon al niet goed vinden. Nu komt ze dus ook bij het huis van mijn vriend en het eerste jaar konden zijn ouders haar niet echt goed hebben omdat ze nooit iets zei en heel afstandelijk was door drugsgebruik, maar dat weten mijn vriend zijn ouders namelijk niet; nu sinds kort is ze heel open en sociaal en nu heb ik jaloerse gevoelens, ik kan er niet goed tegen dat mijn vriend zijn mama ook zo tegen haar doet als tegen mij, dit is wel begrijpelijk, maar hoe moet ik hier mee omgaan, ik heb het liefst van al dat mijn vriend zen broer het uitmaakt met haar, maar dat zal niet vlug gebeuren.. ik voel me hier altijd slecht door als zij daar is en met mijn vriend zijn mama praat, wat moet ik doen??

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren / respond!

Antwoorden / Answers
2007-11-30 18:22:00
luister meid, Je moet haar in haar waarden laten. jij moet vooral jezelf blijven. De ouders van je vriend mogen jou al. En weten al waar jij voor staat. Als zij 'nep' aardig is, dan zal ze snel door de mand vallen; en 'vallen' je schoonouders weer terug op jou, en hoef jij niks te doen; en blijf jij altijd 'goed' in de ogen van je schoonouders. ALs jij er nu een stokje voor gaat steken; of gaat roddelen of wat dan ook; dan gaan jou schoonouders jou zien als 'fout' en 'vals'.

Mocht het zijn, dat zij echt eerlijk en aardig is naar je schoonouders toe; en dat zij ook een 'plaatsje' krijgt als schoondochter binnen de familie. Probeer haar dan te leren kennen. Het is namelijk erg moeilijk voor iemand met een drugsverleden om weer 'geaccepteerd' te worden door de maatschappij. En eerlijk gezegd: Waarom zou ze van jou dan niet een eerlijke kans verdienen om zich te bewijzen binnen de familie.

Jij hebt al gescoord. En jij hebt je vriend. JIj hoeft je niet meer te bewijzen. Laat haar in haar waarden, en laat je schoonouders haar zelf 'ontdekken'.


Succes
(69) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren / respond!

Disclaimer.

Hoewel de heer Hein Pragt de informatie beschikbaar op deze pagina met grote zorg samenstelt, sluit de heer Pragt alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die, in welke vorm dan ook, via zijn site wordt aangeboden. Het opnemen van een afbeelding of verwijzing is uitsluitend bedoeld als een mogelijke bron van informatie voor de bezoeker en mag op generlei wijze als instemming, goedkeuring of afkeuring worden uitgelegd, noch kunnen daaraan rechten worden ontleend.
Op de artikelen van de heer Pragt op deze Internetsite rust auteursrecht. Overname van informatie (tekst en afbeeldingen) is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Voor vragen over copyright en het gebruik van de informatie op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Dit is mijn