Opnieuw beginnen algemeen


23 - Echtscheiding info »  -  Opnieuw beginnen algemeen »
2015-11-15 18:30:00
Ik zit er middenin!!
Hoe kom je erdoor na een huwelijk van 27 jaar, ik zit er midden in en weet het soms even niet meer, heb 2 grote knullen waarvan er al eentje uit huis is.

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2015-11-15 18:30:00
inderdaad ja hoe kom je erdoor,zit ook middenin het rouwproces. een huwelijk van 26 jaar en 5 kinderen. de oudste is onlangs getrouwd, de 2e woont samen, de 3e woont bij mijn ex en de 2 jongsten wonen bij mij. Op het moment weet ik het ook echt niet hoe ik hier doorheen moet komen. om weer te kunnen genieten, lachen en leuke dingen te doen. Je wordt opgeslokt door alle rompslomp wat het met zich meebrengt.
Ik wens je sterkte moed en kracht.
(6592) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2016-08-28 10:30:00
Door blijven leven totdat je weer leeft. Tijd doet wonderen, alleen neemt de tijd er soms behoorlijk de tijd voor. En...blijf goed voor jezelf zorgen. Blijf gezond eten, goed ritme houden, bewegen, niet teveel drinken en ongezond eten. Als je jezelf laat verslonzen ga je je alleen maar slechter voelen en duurt het langer. Maak een nieuwe stip op de horizon, een nieuwe interesse, andere mensen leren kennen, blijf dingen doen zodat je afleiding heb. Dat gaat eerst moeilijk en kost het veel energie. Op een gegeven moment gaat het beter. Verlies jezelf zo min mogelijk in ruzie en verwijten. Slecht voor je zelfrespect, je krijgt er een slecht gevoel van en je wint er uiteindelijk niets mee. Wees lief voor jezelf en blijf dingen doen waar altijd plezier in heb gehad (en dat hoeven echt geen grootse dingen te zijn) dan komt het plezier op een gegeven moment vanzelf terug.
(7411) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2017-11-09 22:55:00
Dat is geheel waar.
Ik kan hierbij aanvullen dat gewoon veel huilen op welke plek en wanneer
dan ook heel veel pijn verlicht. Doordat het er fysiek eruit komt. Elke huilbui en schreeuw bui( in je uppie) is een heling van de wond. Vertrouwen hebben in wat gaat komen en in dat wat was gaat weg ebben in dragelijke pijn. Het gaat gewoon vanaf nu anders. En dat wordt alleen maar beter.
(8294) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).