Foute mannen en vrouwen


03 - Liefde »  -  Foute mannen en vrouwen »
2008-04-25 10:40:00
Is er uberhaupt een goede man/vrouw?
Als ik dit rijtje foute mannen zo eens lees vraag ik mij af; hoe ziet de goede man/vrouw er uit? Want er blijft niet gek veel over he?

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2008-04-25 10:40:00
Aangezien tweederde van alle relaties goed schijnen te gaan zijn er toch veel goede partners. Maar minder goede vallen gewoon meer op en daarom lijken het er meer.

vriendelijke groet, Hein Pragt
2009-01-05 18:04:00
Als je het mij vraagt is de goede man/vrouw.. de gene die gewoon bij jou past.. Die persoon zit gewoon ergens tussen het ene uiterste en het andere uiterste in! Er is voor iedereen wel iemand, dus iedereen zal wel een geschikte partner kunnen zijn uiteindelijk ;)
(1509) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2011-12-05 16:57:00
Iedereen heeft een bepaalde invloed op elkaar. De een haalt een minder goede eigenschap bij de ander naar boven en de ander haalt bij diezelfde persoon juist de goede eigenschappen naar boven.
Zo kan een foute man/vrouw bij de juiste partner de goede man/vrouw zijn. Alleen bij mannen/vrouwen die bewust een spel spelen met je, is dat natuurlijk anders.
(3798) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2011-12-12 15:24:00
De heer Pragt geeft aan dat 2/3 van de relaties goed gaan en dit aangeeft dat 2 van de 3 mannen een goede partner is. Dit is dan heel eenvoudig beredeneerd oor mij. Het is ook een kwestie van acceptatie, waardoor mensen aan elkaar blijven "hangen".

Ik ben van mening dat er tegenwoordig een relatie te snel wordt opgegeven en er te weinig eerlijk en oprecht wordt gesproken over problemen. Gedrag is te veranderen. Na een relatiebreuk word je al snel in een hokje geduwd als foute man. De vrouw valt al snel in de slachtoffer rol.

In mijn situatie is de vriendin vertrokken en uiteindelijk ben ik de schuldige "foute man". Door mezelf te informeren en veel en open te praten over mijn problemen zie ik nu in dat het niet mijn probleem is geweest, maar de hare.

P.S.: Fantastische site dit. Heel veel herkenbare feiten. Helaas dat ik ze moet herkennen, maar een goede leer voor de toekomst hoop ik.
(3804) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2013-09-02 16:37:00
Wat is goed?
Wat is fout?
Wat Hein zegt?

(4299) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).