De website heinpragt.com is al sinds 1994 een begrip op het internet en is door de jaren heen uitgegroeid naar meer dan 330 themapagina's en een paar duizend bezoekers per dag. De website heeft drie hoofdonderwerpen: mens, cultuur en techniek.

Opnieuw beginnen na echtscheiding


2015-03-07 10:53:00
Wie is er ook net gescheiden?
Ik zit in een dip, heb 3 kinderen die niet meer thuis wonen en ben een vrouw van 52.
Wie heeft er ook behoefte aan contact online om over je verdriet te praten na een scheiding,,na 31 jaar huwelijk. Ik weet even niet meer waar ik het moet zoeken.

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2015-03-07 10:53:00
Hoi, ik ben een vrouw van 53. En heb ook 3 kinderen die niet meer thuis wonen. Ik ken mijn man 39 jaar....in oktober 2014 vertelde hij dat hij via internet een vriendin heeft. Hij wilde bij mij blijven, en met zijn vriendin sx en uitstapjes maken. Ik kon dit niet aan. Vanaf 10 januari is hij verhuist. Mijn hele wereld staat op zijn kop. 3 boze dochters, financiële problemen, geen baan meer en psychisch in de war. Ik weet ook niet meer waar ik het moet zoeken...misschien kunnen we elkaar een steuntje in de rug bieden?
(6179) Reactie van een bezoeker van de site!
2015-03-31 19:34:00
hoi ook ik wordt na 32 jaar huwelijk verlaten moet het maar uitzoeken zelf voel me erg eenzaam alleen nutteloos heb 1zoon die de deur al uit is en niet dichtbij woont .Kreeg te horen dat hij stokongelukkig was en eindelijk eens weer gek op iemand wil zijn,wij hadden nooit ruzie ofzo ja naar 32 komt er wat sleur maar toch ook waardering en respect ik voel me klotenloop bij het ggz en ben in een depresie geraakt
misschien kunnen we online contact hebben?
(6241) Reactie van een bezoeker van de site!
2015-05-22 22:56:00
Ik heb ook het zelfde probleem, na 33jaar waarvan 28 getrouwd was ben ik net gescheiden. op een dag kwam het hoge woord bij mijn vrouw dat het houden van over was en dat ze wilde scheiden ik had het gevoel dat wij een goed huwelijk hadden geen ruzie,s geen drank, geldproblemen geen overspel. ik heb het niet aan zien komen ik had het niet door dat ze ongelukkig was en dat ze van mij weg groeide tot op een morgen toen ik thuis kwam en er een ander met haar in bed lag waarna zij mij vertelde dat onze relatie al 1,5 jaar weg was voor haar. ik viel in een diep zwart gat boos verdriet machteloos tot zelfs in een depressie sliep eerste 2 maanden nog geen 2 uur per nacht. hulp gezocht bij huisarts ,ggz. uiteindelijk ben ik een klein beetje aan het opkrabbelen en slaap zonder medicijnen nu zo,n 4 uur per nacht. nu zit ik alleen met een enorm gevoel van leegte, gemis van partner. kan het allemaal nog niet eens goed bevatten. mijn leven staat op zijn kop emotioneel lichamelijk en financieel is het een puinhoop waar ik mee geconfronteerd word en geen enkele grip op heb.

het zal nog een lange strijd geven voordat ik het een plaats kan geven zodat ik mijn leven weer op de rails krijg.
(6370) Reactie van een bezoeker van de site!
2015-05-26 23:18:00
Hallo, ook ik zit midden in een scheidings proces na een huwelijk van 31 jaar meteen man met pdd nos. Huwelijk is volledig op de klippen gelopen omdat er nooit gepraat kon worden want dan werd de man alleen maar defensief en alles werd bij mij neergelegd. Vorig jaar geholpen aan borstkanker, en ondanks dat ik hoopte dat de ziekte een ommekeer zou brengen heeft het ons nog veel verder uit elkaar gedreven. Uiteindelijk voor mijzelf gekozen maar ben inmiddels behoorlijk depressief aan het worden. Geen baan meer, financieel geen succes omdat ex ontslag heeft genomen. Etc.. Weet niet meer hoe nu verder. Dochter van 13 woont bij mij en dochter van 23 woont gelukkig sinds kort op kamers. Misschien kunnen we elkaar helpen hier doorheen te komen.
(6376) Reactie van een bezoeker van de site!
2015-09-20 14:20:00
ik heb net mijn echtscheiding achter de rug waarvan 8 jaar huwelijk en in totaal 15 jaar samen te zijn geweest, ben benieuwd hoe andere vrouwen ermee zijn omgegaan, welke valkuilen hun ups en downs op de weg naar hun rust punt. misschien kunnen we ervaringen uitwisselen, bv de negatieve gevoelens postiviteit, het vallen en weer op staan, naar dingen te kunnen kijken en er van leren, signalen negeren die achteraf toch belangrijk waren, enz... misschien kunnen we en keer bij elkaar komen en of een zelf hulp groep vormen voor pas gescheiden vrouwen. ik hoor het graag mijn emailadres wishes_p@yahoo.com mensen die negatief willen reageren die komen op de spam lijst te staan. Dit gaat over vrouwen die net als ik pas zijn gescheiden. En scheiden is niet leuk, maar je kunt er alleen maar sterker van worden mvg Rose
(6528) Reactie van een bezoeker van de site!
2015-11-03 07:10:00
hallo allemaal,

ik ben een vrouw van 52 en sinds kort gescheiden. ben al eerder gescheiden van dezelfde man. ik ben momenteel bezig met een herstellings traject, maar blijf me heel eenzaam voelen. heb wel wat kennissen om me heen, maar zij zijn getrouwd en zitten naruurlijk niet op mij te wachten. en zij snappen er uiteindelijk niets van, wat heel logisch is als je dit nooit hebt meegemaakt. wie is er ook nog maar kort geleden gescheiden en zou het prettig vinden er eens wat over uit te wisselen en misschien ook wat leuke dingen te doen. ik zit ook nog zonder baan sinds mijn scheiding dat bevordert de situatie ook niet.

Wie durft er te reageren? dan kunnen we misschien gegevens uitwisselen.
(6564) Reactie van een bezoeker van de site!
2015-12-14 18:52:00
Ja ik zit er ook middenin. Ik ben er achter gekomen dat ik de laatste twee jaar ben bedrogen door mijn partner, iemand die er totaal geen moeite mee had. Iemand waaraan ik bijna dagelijks vroeg wat is er aan de hand, zijn vaste antwoord was niets, vertrouw me toch, ik heb het gedaan maar ben er behoorlijk beschadigd uitgekomen.
Nu met twee volwassen kinderen en aan een relatie van bijna 30 jaar is er met twee jaar bedrog een einde aangekomen, ik had het zo niet verdiend waren zijn worden. Ja hoe zou je het gedaan hebben als ik het wel verdiend had.
(6645) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-01-08 03:20:00
ik zit al bijna een jaar in een dip na mijn scheiding vorig jaar februari.

Ik ben vooral heel boos omdat ik in de steek gelaten ben doordat hij vindt dat zijn werk doorgaat. Mijn kinderen helpen mij erg goed, maar beginnen mij nu ook zat te worden. Zijn gaan zich er nu mee bemoeien en dreigen me in de steek te laten als, ik niet snel verander. Maar het doet zo een verrekte pijn. En vooral de boosheid naar mijn ex is heel groot. Hij heeft nooit echt moeite gedaan voor onze relatie, alles draaide om hem, voor relatie therapie stond hij niet open want het lag allemaal, niet aan hem. Hij heeft in het verleden bleek achteraf ook leugens voor mij afgehouden met vrienden van ons. Hoe in de maling voel je je dan genomen? Mijn broer heeft me ook laten vallen en ben mijn baan kwijt geraakt door de scheiding. mijn partner heeft financieel de boel niet eerlijk verdeeld bij de scheiding. Hij vond dat ik maar vast een deel,van mijn erfenis moest opnemen. En hij heeft € 4000 euro meer tot zich genomen, terwijl hij een goeie baan heeft.

Dit houd mij nog steeds bezig en ben financieel heel, slecht af op dit moment. Terwijl hij zijn eigen luxe leventje gewoon leid. woont in een luxe appartement, auto van de zaak telefoon van de zaak.,En ik zit in een achterbuurt, heb wel een leuk appartement, maar de straat en toegang is walgelijk. Heb mijn hele leven alles voor de kinderen gedaan zodat hij zijn leventje kon begaan . Veel rottigheid uitgevoerd met een vriend van hem en mij vaak alleen laten zitten. Hij heeft me echt letterlijk gedumpt, en kan zich niet voorstellen hoe dit voor mij voelt.
Over een paar maanden kom ik in de ww en zit dan financieel aan de grond, en kan door mijn verdriet en jeugdtrauma gewoon niet werken. heb een angsstoornis waardoor ik me moeilijk naar buiten begeef.
(6734) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-04-17 18:52:00
Na een huwlijk van 33 jaar ben ik gescheiden, ik ben nu 3 jaar alleen, 60 jaar en mijn leven is doelloos.
Ik vraag me af of ik ooit weer gelukkig zal worden.
(7004) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-04-28 22:44:00
Ik ben dertig, heb 2 jonge kinderen. Sinds een jaar gescheiden na een heftige relatie. Heb een goede baan, mooi huis en contact met ex is redelijk. Ondanks alles wat voorgevallen is lukt het me om mijn leven goed en positief vorm te geven. Voor mij rustig voorwater en vind het heerlijk. We bloeien allemaal op. Zowel ik, ex als de kinderen. Met de kinderen gaat het prima alhoewel zij papa en mama het liefst in een huis hebben natuurlijk.
(7041) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-06-27 10:22:00
ik ben 49 jaar binnenkort 50, en ben eind oktober 2015 letterlijk gedumpt voor een kind van 21 jaar...exman in zware midlifecrisis...is heel wat op me af gekomen ,maar ik merk dat ik inmiddels op de goede weg zit met mezelf.Toch heeft het een enorme impact gehad, en huil ik bijna dagelijks. Erin blijven hangen is het domste wat je kunt doen, je hebt er alleen jezelf maar mee.Ben weer leuke dingen aan het ondernemen, en zowaar een maand of twee geleden voor het eerst alleen uit geweest.
Heb een harstikke leuke avond gehad, en leuke nieuwe mensen leren kennen.Daardoor voel je jezelf ook weer wat beter. Wees ook gewoon eerlijk tegen over iedereen , ze zullen er echt begrip voor hebben als je een keer een weekje in een dipje zit.Financieel is het een het best lastig, heb ook geen alimentatie geeist, en sta er letterlijk dus alleen voor.Heb wel een fulltime baan, maar verdien daar niet zoveel mee als verkoopster in een winkel.
Man heeft letterlijk alles achter gelaten, en moet de huur(eengezinswoning) en kosten van de auto (die ik nodig heb voor mijn werk) alleen dragen...daarnaast verdien ik net iets teveel om in aanmerking te komen voor allerlei subsidies...ja het is lastig, maar voorlopig lukt het me aardig , en kan ik trots zijn op mezelf.Heb ook contact met een leuke man...geen relatie, maar zo af en toe komen we bij elkaar voor een ralaxt avondje.Hij begrijpt precies waar ik doorheen ga, en geeft me steun daarin, is heel lief voor me, en hij laat me speciaal voelen, geeft ook aan bij mij dat ik speciaal voor hem ben.Ook al weet ik dat het nooit tot een relatie met hem zal leiden, waar we ook beiden open en eerlijk naar elkaar toe zijn.Dames....er ligt nog een hele wereld voor jullie open, echt...maar je moet er wel zelf aan werken, tijdens het verwerken. Kleed jezelf leuk aan, en laat zien dat je er nog toe doet...ook als je kinderen hebt. Zorg dat je leuke dingen ga doen met vrienden en of vriendinnen, ook met weinig geld kun je wat leuks doen hoor. En verliefd worden....nou ja dat komt vanzelf wel weer een keertje ...ooit!!
(7241) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-07-08 17:06:00
Ik ben 52 en ook midden in scheiding. Ruim 3 jaar is duidelijk dat wij uit elkaar moeten.
Beter voor de pubers van 16 en 14 jaar. Oudste gaat naar mbo, jongste naar 3e klas nieuwe middelbare. Probleem is alleen dat pubers geen co- ouderschap willen in zin van om en om week bij pa of ma. Geven voorkeur aan hun pa bij hen in het ouderlijk huis en voor mij bezoekregeling in zin van weekeinden etc voor mij.
Terwijl hij 3 tot 4 dagen door de week werkt en ik 32 uur over 7 dagen verdeeld.
Qua zorgsector verdienen avond en weekeind juist het meest zodat ik de vaste lasten alleen kan dragen, in tegenstelling tot hem...Juist vanwege zijn chronische aandoeningen en mijn rol als kostwinster sinds 2015 valt het mij erg zwaar beslissing te nemen om zelf nieuwe start te maken in bv 4 kamer flat of kleiner huis dat beter te onderhouden is... Hij is jonger, al bezig nieuwe relatie op te bouwen en kan tzt wellicht met hen dit huidige huis te onderhouden. Ik gun hem van harte nieuw geluk maar baal wel dat de erfenis van mijn vader besteed is aan dakkapel en extra slaapkamer terwijl hij er wellicht uiteindelijk blijft ...
Lijkt me idd fijn een nieuw bestaan op te gaan bouwen met nieuwe mensen om mij heen die kunnen en willen steunen...
(7284) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-07-25 19:56:00
Ik ben een man van 52 mijn vrouw 50. Zit in de overgang en zegt dat ze ongelukkig is. En niet meer van me houd ik ben me kapot geschrokken. En ze app"t met een soort lotgenoot (buddy of zo). Maar wel een man?!?! Ze zegt niets voor hem te voelen en alleen. Maar praten (elke dag)
We waren dit jaar 30 jaar getrouwd. Ik vind het maar niks maar ze zegt dat doet er niet toe zegt ze. Het is haar leven haar geluk als ik er niets over zeg doet ze normaal. Ik ben af en toe in de war en ik voel me hierdoor ongelukkig. Vooral als ik opsta vroeg beginnen en dan met een rotgevoel werken. Waardeloos ik zit van alles te bedenken wat er kan gebeuren met dat "praten"
Ik maak mezelf gek misschien valt het allemaal wel mee. Maar ja ineens je leven op zijn kop slaap slechts.
(7328) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-08-02 11:48:00
Hallo iedereen

Wat een heftige verhalen en wat is et idd vervelend om de keus te maken om alleen verser te gaan, ik hetzelfde, ben 31 en moeder van 3 jonge kinderen, hoewel ik het nu beter redt dan in m'n huwelijk zou ik toch wel een paar tips kunnen gebruiken over hoe of wat
Ben zelf onzeker...zeker wat betreft de toekomst, omdat we in de schulden zitten nog en nog steeds aan et afbetalen zijn kunnen we pas officieel scheiden als financiële glad is....day dat wordt nog even wachten helaas, ik zou graag in contact konen met mensen die of gescheiden zijn, of er ng midden in zitten zoals ik, voor evt tips? Of een steuntje in de rug?
Email: gerdine1985@outlook.com
Ik hoop op reactie...groetjes
(7348) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-08-14 18:41:00
wie is er ook financieel in de steek gelaten door zijn ex en leeft nu ban een sociaal minimum, terwijl meneer met een dik inkomen en een koophuis lekker verder leeft.
(7384) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-08-23 14:37:00
Hai, ook ik ben verlaten door mijn ex, hij zat in een midlifecrisis! Hij is altijd een ijdele man geweest en ik een vlotte slanke vrouw. Maar naarmate je ouder wordt veranderen dingen lichamelijk. Ik kreeg ook psychische kwalen ivm jeugdtrauma, en heb al enige jaren psychische hulp. Tja dit werd waarschijnlijk allemaal te lastig voor hem, dus dumpen die hap. Hij is een einselganger, altijd geweest, dus heeft geen nieuwe partner. Misschien wel eens een scharrel, maar dat weet ik niet. Zijn gezondheid is ook niet optimaal doordat hij COPD heeft. Is altijd een sportman geweest, maar dat kan hij niet meer. Denk dat hij zich voor zichzelf schaamt. Mijn financiële situatie is ook flink gedaald omdat ik vorig jaar vlak na de scheiding ook mijn baan kwijtraakte. Ik woon sinds anderhalf jaar op een appartement 2 hoog. Een prima woning, maar ik voel me weggestopt en mis zo erg mijn tuin! Mijn kinderen staan me al die tijd geestelijk al bij, heel lief, maar ik blijf maar down. Zie ook geen toekomst met een nieuwe partner zitten, bang om weer verlaten te worden. Ik voel me aan de kant gezet, verlaten en alleen. Het is dus zo herkenbaar al die verhalen!! Ik was ok 2 jaar geleden oma geworden en had daar lang naar uitgekeken, leuk opa en oma zijn! Ook afgenomen. Dit is allemaal heel pijnlijk en zie het vaak niet meer zitten, last van veel huilbuien en zonder me zoveel mogelijk af, want ik heb toch niks leuks te vertellen. klinkt heftig! sorry ...maar ik vind het ook heel zwaar. En dan ook nog eens geen baan, niet goed voor je sociale contacten....pffffff
(7399) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-09-26 20:36:00
Hoi, ik ben Marjan, ook ik ben bezig met een scheiding. Deze duurt al 8 jaar, omdat we fiscaal niet uit elkaar kunnen. Ben je in de steek gelaten, of heb je er zelf een punt achter gezet.
Mijn partner heeft mij in de steek gelaten voor een collega van hem, dat was vorige zomer.
Wij waren 36 jaar bij elkaar, en ik kan er nog steeds niet mee om gaan dat ik alleen verder moet. Ik ben 60.
(7479) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-10-31 11:49:00
Hallo.

Ik ben 2.5 jaar geleden gescheiden het was haar keuze. Ik huil nog iedere dag hierom. Wil wel graag contact. Het is heel.moeilijk was ook 30 jaar getrouwd. Voor mij hoeft het niet meer zelfs het leven niet. Hoop elke dag dat ik hoe erg het ook klinkt dat ik hopelijk ernstig ziek word.

Gr Jos.
(7577) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-12-09 01:53:00
Hallo allemaal, ik ben een vrouw van 55. 2 kinderen.mij 'n doch ter heeft er een jaar over gedaan om zwanger te worden. Toen ze net zwanger was middels hormonen, heeft mijn (ex) partner verteld tegen haar en mijn zoon dat hij een ander had. Dit al ruim 2 jaar. Ik hoorde dit pas maanden erna. Naar mijn weten hadden we een huwelijk met ups en down''s. Heb zelf een moeizame jeugd gehad met een zieke moeder, en een dominante vader. Ook mijn man had een moeilijke jeugd. Zijn ouders zijn na 25 jaar gescheiden,in het jaar dat wij gingen trouwen. Ik dacht altijd dat we maatjes waren elkaar begrepen. 2 jaar geleden zei hij ik ben verliefd op een ander. En ja hoe clichés via een spelletje wat hij iedere avond op zijn mobiel speelde. Later ging hij charter met haar. En toen volgde de eerste afspraakjes onder werktijd, zodat ik het niet in de gaten zou hebben. Hij had al 15 jaar een kuthuwelijk had hij tegen mijn dochter notabene gezegd, ik heb in die tijd mijn ouders' en 3 tantes verloren binnen 1 jaar. Een jaar later werd mijn dochter ziek. Ze was toen 13. 2 jaar later werd ze geopereerd. Ze kreeg een drain ivm teveel hersen vocht. Ik verloor ook nog mijn baan. Raakte depressief. Mijn man is toen een eigen leven gaan lijden. Was er wel voor ons maar vond dat ik me er maar overheen moest zetten. Ik heb me al die jaren weggecijfert voor ons gezin hij was werken. Ik heb me daarna echt een schuld gevoel aangepraat. Maar ik kon niet anders dan mijn best doen voor mijn gezin .en nu we opa en oma zijn ,wat ook nog een hele stressvolle periode was, omdat dit kindje 3 maanden te vroeg geboren werd, liet hij mij vallen. Ik ben nu 4 maanden verder. Ben er nog lang niet, maar heb wel een appartementje voor mezelf gevonden. Hij woont al ergens anders. Is met zijn nieuwe vriendin al een paar keer bij mijn dochter geweest,heeft zelfs met haar op onze kleinzoon gepast. Niet te verteren. Stapt zo van een 32 jarig huwelijk over in een ander gezin. Ook zij was getrouwd met 2 kind er ren, ze is 15 jaar jonger. Gelukkig heb ik ook nog een zoon die nu nog bij mij woont. Uiteindelijk kom ik er wel. Maar daar zal nog een hele tijd over heen gaan.
(7681) Reactie van een bezoeker van de site!
2017-02-19 14:16:00
ook ik, ja tweeling geboren na behandeling van 7 jaar. Kids waren 2 en papa van 35 duikt bed in met meisje van 18, wat die nog meer gedaan heeft, .geld opgemaakt aan de hoeren, kind bij een ander, nooit veel tijd voor ons, Dacht dat het de crisis was, hij heeft mij altijd gebruikt,al die jaren. Ja hij heeft bekend dat die toen is vreemd geweest, verder niks meer gebeurd, Nu achteraf denk ik, waarom zijn mij ogen niet eerder open gegaan, we zitten nu midden in scheiding.rouw. Triest voor de kinderen van nu bijna 18, bijna 22 jaar getrouwd en ik, hou me sterk,maar ben op en moe. Alles is weg, waar ik altijd mijn hart en liefde ingestopt heb.
(7836) Reactie van een bezoeker van de site!
2017-08-12 17:22:00
Ik wordt binnenkort 57 en we gaan de scheiding in gang zetten. Ben moegestreden, mijn man ook ... hij had vriendin jaren geleden ... ik dacht dat ik het wel zou kunnen verwerkers maar in plaats van beter gast het alleen maar slechter. Bijna 25 jaar bij elkaar, 2 grote nog studerende dochters die allebei niet meer thuis wonen. Ik ben reddeloos weet niet waar ik moet beginnen, ik heb voor de meiden gezorgd, geen werk , man had drukke veeleisende baan.... maar nu sta ik dus met lege handen ... stoppen met werken was mijn eigen keuze maar oh ijn god hoe krijg ik leven weer op de rit
(8130) Reactie van een bezoeker van de site!
2018-05-06 20:28:00
ik zit er ook net in naar 33 jaar getrouwd te zijn twee kinderen zijn het huis ook al uit en ik kan nergens heen som word het te veel en net wat je zegt en nu .t lamfers
(8888) Reactie van een bezoeker van de site!
2019-02-05 21:54:00
Ook ik ben gescheiden naar 33 jaar heb veel verdriet gehad soms hoefde het niet meer voor mij maar nu naar bijna een jaar kruip ik er een beetje uit neem de tijd om het verwerken en huil maar gerust het doet je goed ook ik wist het niet meer, nu heb ik hulp gevraagd want ik wel verder met mijn leven ik weet van me zelf dit had niet gehoeven maar ja je bent met zij tweeën en jij moet door. Veel sterkte, kom goed.
(9276) Reactie van een bezoeker van de site!
2019-02-16 17:15:00
Hallo,
Ik ben volgende week 60 en sinds 1 jaar alleen. Ik was getrouwd met een 8 jaar jongere man en heb een dochter van 17. Ik had nog 2 zonen uit een eerder huwelijk waarvan vorig jaar de oudste zelfmoord heeft gepleegd, niet lang daarna kreeg ik het bericht van mijn man dat hij een 33 jarige prostituée in de Emiraten was tegen gekomen en daar verder mee wil . Van de 1 op andere dag weg gebleven en daar zit je dan...het verdriet over Mn kind nog niet verwerkt of het volgende krijg je weer. Nu in Mn eentje een heel huis leeghalen en noodgedwongen bij mijn jongste zoon inwonen. Het verdriet is nog lang niet verwerkt maar ben er wel heel sterk door aan het worden.
(9283) Reactie van een bezoeker van de site!
2019-04-13 19:21:00
Hallo ,
Ik ben een vrouw van 53 jaar, mijn man heeft besloten na 32 jaar huwelijk 2 maanden apart te gaan wonen. Hij geeft als reden op dat hij niet weet of hij nog genoeg van mij houdt.
Hij wil zijn gevoelens en zijn behoeften gaan onderzoeken.
Vervolgens blijf ik hier alleen achter met ontzettend veel wisselende gevoelens. Hoe kom ik hier toch doorheen?
(9334) Reactie van een bezoeker van de site!
2019-10-02 11:22:00
Hi , ik ben op oudejaarsavond 2016 gedumpt. Na 30 jaar vriendschap , 26 jaar relatie , een zoon samen vertrok hij zonder uitleg . Oja, hij wilde dingen doen die hij zelf leuk vond.. en hij hield wel van , maar niet meer lichamelijk .. walgelijk als ik er aan terugdenk. Na maanden kwam de aap uit de mouw. Hij had een dubbel leven gehad , nog een dichter in Polen, én een verhouding met zn secretaresse. Ik ben kapot gegaan, 100x . Tot op de dag van vandaag nog geen woord uitleg gehad, zo triest. Mijn hele relatie gewerkt en nu wordt mijn oude dag door iemand anders opgevuld. Ik ben 3 jaar verder, door elk dal gegaan. Maar ik ben er nog. Het valt niet mee, want mijn vertrouwen in mannen is weg . Ik kots als ik mijn zoon over zn vader en zn halfzus hoor praten, maar omdat het zn vader is slik ik het in. Uiteindelijk krijg je allemaal wat je toekomt ( althans dat hoop ik) Hij komt vanzelf aan de beurt. Zijn leugens ziet hij iedere dag in de spiegel hoop ik. En ik? Ik heb een dijkhuis gekocht , ben nog steeds fulltime aan het werk en zal nooit meer een vaste relatie aangaan. Als je zo besodemieterd wordt , jarenlang , door de man waarvan je dacht dat hij je soulmate was, nou dan hoef je echt niet meer hoor.
(9480) Reactie van een bezoeker van de site!

Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).