De verschillen in een relatie tussen mannen en vrouwen


02 - Man versus Vrouw »  -  De verschillen in een relatie tussen mannen en vrouwen »
2015-08-17 19:05:00
waarom wil een man een relatie?
Als een man minder bewust is van zijn emoties, meer gericht is op presteren, competitie, gericht is op hebben en op doen, minder gericht is op verbinding etc. vraag ik me af waarom mannen dan toch een relatie met een vrouw willen hebben? gaat het gewoon om de bewijsdrang, om het hebben? Wat denken mannen in een vrouw te vinden wat hem gelukkiger maakt? en wat denkt een man zelf dat hij een vrouw te bieden heeft? Mijn ervaring is dat mannen gewoon een vrouw willen die hun bewonderd ... hengelen naar complimenten en totaal niet (kunnen) stilstaan bij de gevoelens van een vrouw. Een vrouw moet maar afwachten wat voor aandacht ze krijgt want als ze erom vraagt dan is ze een zeur en moet ze vooral niet moeilijk doen. Dus kortom; wat moet een man met een vrouw? waarom wil HIJ eigenlijk een relatie?

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2015-08-17 19:05:00
Ik had ook zo'n man, bij gebrek aan bevestiging, aandacht en een vrouw die hem openlijk waardeert (want dat gaf ik hem niet zei hij) is hij dat bij een andere vrouw gaan zoeken. Na 20 jaar huwelijk was de koek op. En nog steeds ziet hij niet in dat hij ook een andere keuze had kunnen maken...
(6499) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).